Αιχμηρή Ανακοίνωση εξέδωσε η Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ. για το Προτεινόμενο μισθολόγιο από την ΠΟΕΣ.

Συνάδελφοι, τις τελευταίες μέρες κάνουν προτάσεις για το νέο μισθολόγιο κάποιοι άκαπνοι στρατοσυνδικαλιστές "ομοσπονδιακοι" που είναι εις βάρος του μισθολογίου των Εθελοντών Μακράς Θητείας!!!


Η πρόταση αυτή υπογράφει την καταδίκη των ΕΜΘ.


Προτείνουν  μισθολογική υποβάθμιση σε Δ.Ε και σύνδεση μισθολογικού με διοικητικό βαθμό!!!



Φυσικά τους αποφοίτους Σχολών Μον. Υπξκών προ των Πανελληνίων Εξετάσεων(1992)τους εντάσσουν στην κατηγορία ΤΕ αν και οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν απολυτήριο Λυκείου, καθώς για την εισαγωγή τους απαιτούνταν απολυτήριο Α Λυκείου!!!



Προτείνουν οι ΕΜΘ να πληρώνονται με το διοικητικό βαθμό που φέρουν!!!

Μάλιστα έχουν φτάσει στο σημείο καμιά 10ρια άτομα που ονειρεύονται βαθμούς και αξιώματα και νομίζουν ότι εκπροσωπούν τους ΕΜΘ να συμπαρίστανται με τους "άκαπνους ομοσπονδιακούς" που έχουν βολευτεί πέριξ του Υπουργείου Εθν. Άμυνας ,και έχουν καταφέρει απλά την γελοιοποίηση τους!!!

ΕΜΘ να συντάσσονται  με αυτούς και να τους υποστηρίζουν!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!



Αγαπητέ συνάδελφε ΕΜΘ

Μείνε μακριά από τους βολεμένους και τα παπαγαλάκια του Υπουργείου!!
Απαξίωσε τους, ΑΓΝΟΗΣΕ τους!!!

Δεν είναι ικανοί να εκφράσουν τα προβλήματα των ΕΜΘ!! Απλά μια ομάδα βολεμένων, που θέλει να διαιωνίσει το βόλεμα της είναι και μόνο!!!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας, η μοναδική καθαρή, δυνατή και ανεξάρτητη φωνή των ΕΜΘ καταδικάζει τις προτάσεις των "βολεμένων ομοσπονδιακών "και των παρατρεχάμενων τους από το χώρο των ΕΜΘ!!!

Αυτή δεν είναι η πρόταση των στρατιωτικών....Είναι η πρόταση μίας συγκεκριμένης ομάδας στρατιωτικών που εξυπηρετούν πονηρά συμφέροντα!!!

Οι άνθρωποι του ομοσπονδιακού και  βολεμένου συνδικαλισμού και των ΕΜΘ χειροκροτητών του είναι επικίνδυνοι για τους ΕΜΘ.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τα συμφέροντα εξυπηρετούν και  σίγουρα δεν βλέπουν τους ΕΜΘ σαν συναδέλφους.

Αγνοήστε τα παράσιτα του θεσμού των ΕΜΘ !!!! Δεν αξίζουν να ονομάζονται συνάδελφοι, άλλωστε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν αυτήν την έννοια!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού