Τουρίστας ανέβηκε σε ταράτσα ξενοδοχείου και απειλούσε να αυτοκτονήσει, στην Ολυμπιακή Ακτή.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα στις 6 η ώρα περίπου στο κέντρο της Ολυμπιακής Ακτής Κατερίνης, όταν ένας 32χρονος τουρίστας από την Τσεχία, ανέβηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου, στο οποίο διέμεινε με την σύζυγό του και απειλούσε από το ύψος τεσσάρων ορόφων  να προβεί σε απονενοημένο διάβημα, κάνοντας βουτιά στο κενό.

Αμέσως συγκεντρώθηκε στο σημείο αρκετός κόσμος  και κλήθηκαν η αστυνομία και η πυροσβεστική και μετά από λίγη ώρα κατέφτασαν επιτόπου αστυνομικοί και πυροσβέστες. 


Οι αστυνομικοί κατάφεραν μετά από συνομιλίες μαζί του να πείσουν τελικά τον τουρίστα να μην προβεί στο απονενοημένο διάβημα και λίγο αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος άνδρας εισήχθη για εξετάσεις στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Η σύζυγος του Τσέχου τουρίστα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι κατά τη διάρκεια των ετών που είναι παντρεμένοι ο σύζυγός της πρώτη φορά εμφανίζει τέτοιου είδους συμπεριφορά και προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και έρχεται επειγόντως στην Ελλάδα ο πατέρας του 32χρονου.  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού