Δωρεάν Σεμινάριο της Google σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες.

Ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής ανταποκρινόμενος από τη μια πλευρά στους σκοπούς του και ενισχύοντας από την άλλη τις δεξιότητες των μελών του, πραγματοποιεί ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση - σεμινάριο με στόχο την διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή του.


Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (4ος όροφος) ενημέρωση των επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον τουρισμό, είτε άμεσα (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία), είτε έμμεσα (εστιατόρια, ενοικιαστήρια αυτοκινήτων, καταστήματα) για το πώς μπορούν να βρουν περισσότερους πελάτες αξιοποιώντας το διαδίκτυο ακόμη και με τα δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία μάρκετινγκ, διαφήμισης και δικτύωσης.

Η δράση αυτή με τίτλο “Grow Greek Tourism Online “ εντάσσεται στη συνεργασία της Google με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ και στόχο έχει να εκπαιδεύσει επαγγελματίες του τουρισμού ώστε να αξιοποιούν το διαδίκτυο για να βελτιώσουν την επιχείρησή τους.

Στην συνάντηση θα παρευρεθούν οι Online Advisors που έχουν εκπαιδευτεί από την Google, για να συζητήσουν αλλά κυρίως για να εξηγήσουν τα οφέλη του διαδικτύου και την χρήση των διαδικτυακών εργαλείων.

Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Grow Greek Tourism Online . http://greektourism.withgoogle.com/

Για να δηλώσετε συμμετοχή πληκτρολογήστε το link που ακολουθεί : https://events.withgoogle.com/grow-greek-tourism-online-wo…/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς