Συγχαρητήριο Δημάρχου Κατερίνης


Συγχαίρω από καρδιάς την πρωταθλήτριά μας Ελισάβετ Πεσιρίδου, για την άξια πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Με τη νίκη της και παράλληλα την σπουδαία επίδοση που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου στα 100 εμπ., δημιουργεί υψηλές προσδοκίες τόσο ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Άμστερνταμ, όσο και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Θερμά συγχαρητήρια και στην πρωταθλήτριά μας Κατερίνα Δαλάκα, η οποία σημείωσε διπλή νίκη στα αγωνίσματα των 100 μ. & στα 400 εμπ. αντίστοιχα και κέρδισε επάξια μία θέση στην εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100, που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Με την ευκαιρία συγχαίρω και όλους όσοι στηρίζουν ενεργά τις προσπάθειες των πρωταθλητριών μας: την οικογένειά τους, τους προπονητές, τους συλλόγους τους. Οι νίκες των πρωταθλητριών μας, οι οποίες προέρχονται από τα σπλάχνα του Πιερικού αθλητισμού και ειδικότερα από τον Αρχέλαο Κατερίνης, μας κάνουν όλους υπερήφανους, καθώς εμπνέουν τη νέα γενιά στον δικό της καθημερινό αγώνα, για την κατάκτηση υψηλών στόχων.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς