«Ασπρόμαυρες» ευχές σε Δημήτρη Κωνσταντινίδη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τα 22α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δίνει τις ευχές της στον νεαρό άσο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.




Η ανακοίνωση του «Δικεφάλου του Βορρά»

Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 22, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Το βιογραφικό του νεαρού άσου

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, όντας ακόμη παίκτης της Κ17! Για την ακρίβεια, χωρίς τυμπανοκρουσίες έπαιξε τον πρώτο του ανεπίσημο αγώνα στην Τούμπα μόλις έκλεισε τα 16 του χρόνια, εναντίον της Παρτιζάν το 2010.

Γεννημένος στον Κορινό της Πιερίας, πρόλαβε να ζήσει και λίγα χρόνια στη Γερμανία πριν επαναπατριστεί και ξεκινήσει από πολύ μικρός το ποδόσφαιρο, υπό τις ευλογίες του πατέρα του και προπονητή ποδοσφαίρου στον Θερμαϊκό Κορινού. Στα 14 του αγωνίστηκε με τη φανέλα του Θερμαϊκού εναντίον της Φλώρινας ως δεξί χαφ, σε ένα παιχνίδι που παρακολουθούσαν οι επιτελείς των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ που τον απέκτησαν άμεσα.

Έκτοτε καθιερώθηκε ως δεξί μπακ, ανέβηκε πολύ νωρίς για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, από το καλοκαίρι του 2011 έγινε επαγγελματίας και τον Δεκέμβρη του 2012 υπέγραψε και νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Τη σεζόν 2012-13 έφτασε τις 18 συμμετοχές δείχνοντας πως αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ στα 18 του ήταν βασικό μέλος της Εθνικής Ελπίδων που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Τουρκίας.

Η απουσία του από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το καλοκαίρι του 2013 λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική, αλλά και κάποια προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του στον ΠΑΟΚ.

Τον Ιανουάριο του 2014 παραχωρήθηκε δανεικός στον Αιγινιακό με τον οποίο αγωνίστηκε 20 φορές (1 γκολ) πριν επιστρέψει στην Τούμπα.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για τον Κωνσταντινίδη , ο οποίος έπεισε τον Ίγκορ Τούντορ για τις ικανότητές του, με τον Κροάτη τεχνικό να τον εμπιστεύεται στην θέση του δεξιού φουλ μπακ.

Οι εμφανίσεις του στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν ήταν εξαιρετικές αλλά η ατυχία του χτύπησε και πάλι την πόρτα. Στο τελευταίο παιχνίδι του 2015 κόντρα στον Πλατανιά στο γήπεδο της Τούμπας υπέστη ρήξη χιαστού και έμεινε εκτός δράσης για όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν επέστρεψε στις προπονήσεις με την ομάδα σε χαλαρούς ρυθμούς και πλέον προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή προετοιμασία θέλοντας να αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς και να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού