Οι τουριστικοί φορείς της Πιερίας, Πέλλας και Ημαθίας επισημαίνουν την συνεργασία τους με τον Δήμο Κατερίνης, για το προσφυγικό θέμα.

Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας
Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας 
Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας
Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας



Οι τουριστικοί φορείς της Πιερίας αισθάνονται από κοινού την ανάγκη να επισημάνουν και να αναφερθούν στην αγαστή συνεργασία και την στήριξη του Δήμου Κατερίνης και του Δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη.

Η συνεργασία και η συμβολή στη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος στην περιοχή, έφερε - σήμερα - τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε περιόδους κρίσης, αρμόζουν υπευθυνότητα και ορθολογική διαχείριση, συστράτευση και συντονισμός των ενεργειών μας. Σκοπός μας οφείλει να είναι η αποτελεσματικότητα.

Ο τουριστικός κόσμος της Πιερίας καθώς και η τοπική κοινωνία, έχει πλήρη γνώση της ανθρωπιστικής διάστασης που άπτεται του προσφυγικού. Παράλληλα, όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλη είναι η συμβολή του τουριστικού προϊόντος στην τοπική μας οικονομία.

Συνεπώς η διαφύλαξη του τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας, όσο και της πρακτικής του λειτουργίας είναι παραπάνω από επιτακτική.

Καλούμε για ακόμη μία φορά, όλους τους συναδέλφους σε συνεργασία για τη διαφύλαξη αλλά και αναβάθμιση αυτών που με πολύ κόπο όλα αυτά τα χρόνια κερδίσαμε!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς