Το Γυμνάσιο Κορινού συμμετείχε και φέτος στον 8ο αγώνα Γλώσσας και Ορθογραφίας

Πραγματοποιήθηκαν και τη φετινή σχολική χρονιά οι Αγώνες Γλώσσας και Ορθογραφίας Γυμνασίων Πιερίας «Χρίστος Τσολάκης» που τελούν υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αποφοίτων της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ «ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ», της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Σχολικού Συμβούλου Φιλολόγων, κ. Αλέξανδρου Νικολαΐδη.


Οι Αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 14 Μαρτίου στο 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης και για πρώτη φορά συμμετείχαν και τα 21 Γυμνάσια του νομού μας. Νικητής αναδείχθηκε το Γυμνάσιο Αιγινίου που πήρε τη σκυτάλη για τη διοργάνωση των αγώνων κατά την επόμενη σχολική χρονιά.


Το σχολείο μας εκπροσώπησαν επάξια οι μαθητές Κιοσέογλου Γεώργιος, Λαβαντσιώτη Ελένη, Προδρόμου Κωνσταντίνος-Αντώνιος, Σκανίκα Φεβρωνία από τη Γ΄τάξη και Κυραϊλίδης Πέτρος από τη Β΄τάξη. Τα παιδιά με πνεύμα συνεργασίας πήραν μέρος σ’ αυτή τη γιορτή της Γλώσσας αποκομίζοντας μια ωφέλιμη εμπειρία και μια όμορφη ανάμνηση από τα σχολικά τους χρόνια χτίζοντας πραγματικά «μια γέφυρα με λέξεις», όπως πολύ εύστοχα τονίστηκε από τους φετινούς διοργανωτές.



Για την εξαιρετική τους συμμετοχή οι παραπάνω μαθητές του σχολείου μας βραβεύτηκαν από τον διευθυντή μας κ. Πούτη Ιωάννη, συμπαραστάτη και αρωγό σε όλες τις προσπάθειες μας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης για τη ζεστή φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση.

Αλμπανίδου Ελένη
Ξηρού Κυριακή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού