Βιωματική επιμόρφωση του Σ.Δ.Ε. Κατερίνης στο ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε.


Οι εκπαιδευόμενοι/ες και η Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Μαρία Σαρρή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Κατερίνης συμμετείχαν στο ομαδικό εργαστήριο εγγραμματισμού με θέμα: «Ορθή συμπλήρωση ηλεκτρονικών αιτήσεων για εργασία, η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ». Το εργαστήριο υλοποιήθηκε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης (Αγίας Λαύρας 24 – Κατερίνη), Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00.


Στο πλαίσιο της ομαδικής δραστηριότητας παρουσιάστηκε αναλυτικά η διαδικασία υποβολής αίτησης, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΑΣΕΠ από τη Σύμβουλο Απασχόλησης  του ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε.  Θωμαή Δημητριάδου. Στην συνέχεια οι εκπαιδευόμενοι/ες του σχολείου είχαν τη δυνατότητα να εξασκηθούν στην αποτελεσματική χρήση των Η/Υ, να λύσουν απορίες για τον χειρισμό της πλατφόρμας και τη συμπλήρωση στοιχείων με τη βοήθεια του έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Η δράση υλοποιήθηκε από το Περιφερειακό Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝ.Ε.) της Γ.Σ.Ε.Ε. παράρτημα Κεντρικής  Μακεδονίας – Βέροιας  σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης. Υπεύθυνες υλοποίησης ήταν για το ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. το Περιφερειακό Στέλεχος Κορνηλία Φουτσιτζόγλου και η Σύμβουλος Απασχόλησης Θωμαή Δημητριάδου  και εκ μέρους του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης η πρόεδρος Δέσποινα Κωνσταντίνου. Με την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης οι εκπαιδευόμενοι/ες και η σύμβουλος σταδιοδρομίας ΣΔΕ Κατερίνης Μαρία Σαρρή ευχαρίστησαν τις υπεύθυνες θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα των εκπαιδευόμενων του σχολείου και την υποδειγματική τους συνεργασία.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς