Εγκρίθηκε η παραχώρηση του γυμναστηρίου στους πολιτιστικούς συλλόγους του Κορινού.

Εγκρίθηκε η παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου, στους πολιτιστικούς συλλόγους του Κορινού, στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 20 Μαρτίου 2018.



Η απόφαση έχει ως εξής:

Εγκρίνει την παραχώρηση της χρήσης του Γυμναστηρίου Κορινού του Δήμου Κατερίνης για δύο ημέρες την εβδομάδα με σκοπό τη δημιουργία τμήματος αυτοάμυνας στους ακόλουθους συλλόγους: 

α. Μορφωτικός Σύλλογος Νέων Κορινού β. Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού «Εύξεινος Πόντος» γ. Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμβαγιωτών Κορινού «ο Άγιος Γρηγόριος Καλλίδης» δ. Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού. 

Οι ανωτέρω Σύλλογοι θα έχουν την ευθύνη: 

1. της προστασίας και καθαριότητας του χώρου και της ιατρικής κάλυψης για την αντιμετώπιση των εκτάκτων περιπτώσεων, 

2. της απαγόρευσης οποιασδήποτε άλλης χρήσης πλην αυτής για την οποία παραχωρείται, 

3. κατά την λήξη της παραχώρησης, της υποχρέωσης απόδοσης του χώρου σε καλή κατάσταση και στην αποκατάσταση βλαβών και φθορών που τυχόν θα προκληθούν από την παραχώρηση, 

4. ουδεμίας προσθήκης τροποποίησης ή μεταρρύθμισης του παραχωρούμενου χώρου, παρά μόνο με την σύμφωνη γνώμη της αρμόδια Υπηρεσίας του Δήμου μας. 

5. της ασφάλειας όσων παρευρίσκονται στον παραχωρημένο χώρο λαμβάνοντας μέριμνα για την ασφαλή διέλευσή τους, εντός και εκτός του χώρου, για την ελεύθερη πρόσβαση σε άτομα με αναπηρία, για την λήψη των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας του χώρου και της εξυπηρέτησης καταστάσεων ανωτέρας βίας, με την ελεύθερη πρόσβαση σε πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα, οχήματα της αστυνομίας κ.λ.π. Γενικά η ασφάλεια των παρευρισκόμενων να βαρύνει, αποκλειστικά, τα μέλη των συμβουλίων τους. 

6. Σε περίπτωση που ο Δήμος χρειαστεί για οποιοδήποτε λόγο το εν λόγω ακίνητο οφείλουν να το παραδώσουν άμεσα χωρίς καμία απαίτηση.

Η χρήση του χώρου παραχωρείται για ένα έτος, με δυνατότητα ανάκλησης της παραχώρησης, όποτε υπάρχει ανάγκη χρησιμοποίησης του ακινήτου από το Δήμο Κατερίνης.

Για τυχόν πράξεις ή συμβάντα κατά το διάστημα της παραχώρησης, τα οποία υπόκεινται σε ποινικό ή αστικό έλεγχο, την αποκλειστική ευθύνη φέρουν τα μέλη των συμβουλίων τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού