Οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή Κτηματολογίου.

Σήμερα υπέβαλα ηλεκτρονική δήλωση στο κτηματολόγιο - για το οικόπεδο της Ολυμπιάδας  και ομολογώ ότι αντιμετώπισα μεγάλο βαθμό δυσκολίας γιατί κολλούσε διαρκώς η σελίδα, αλλά τελικά έπειτα από καμιά ωρίτσα, ίσως και λίγο παραπάνω τα κατάφερα και ολοκλήρωσα την αποστολή με τα απαραίτητα συνοδευτικά έντυπα.

Το κόστος της δήλωσης ανήλθε στα 35€ και πραγματοποιείται μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Προσοχή το ποσό αναλογεί για μια δήλωση. Αν έχετε να δηλώσετε κι άλλα οικόπεδα ή ακίνητα ή αγροτεμάχια, τότε το ποσό μεταβάλλεται.
Προτείνω σε όσους δεν κατέχουν την τεχνολογία ιδιαίτερα καλά,   να μην  επιχειρήσουν την υποβολή μόνοι τους, αλλά καλύτερα να συμβουλευτούν κάποιον έμπειρο ή να απευθυνθείτε σε τοπογραφικά γραφεία.

Διευκρινίζεται ότι όσοι από εσάς δεν έχετε πληρώσει την εφορία για οικόπεδο που αφορά την Ολυμπιάδα, και άρα δεν έχετε συνάψει  συμβολαιογραφική πράξη που να σας κατοχυρώνει την αγορά του οικοπέδου, δεν έχετε υποχρέωση να υποβάλετε δήλωση.

Στα στιγμιότυπα εικόνων παρακάτω θα πάρετε μια γεύση πως εμφανίζονται οι καρτέλες κατά την διάρκεια της υποβολής. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή έχετε απορίες μην διστάσετε να μου αποστείλετε μήνυμα στο email μου ή στο messenger.

Καλή επιτυχία!!!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς