Σάββας Χιονίδης: Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ και αυτό αποδεικνύεται

Στην έγκριση του κτιριολογικού προγράμματος του 8ου 12/θ Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Κατερίνης, για την ανέγερση νέου διδακτηρίου δυναμικότητας 200 μαθητών στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, βάσει των συντονισμένων ενεργειών και εισηγήσεων του Δήμου Κατερίνης και της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων. 



Αναφερόμενος στη θετική αυτή εξέλιξη, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης τόνισε: «Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ και αυτό αποδεικνύεται. Η ανέγερση νέου διδακτηρίου για το 8ο Δημοτικό Σχολείο στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, συνιστά επένδυση για την παιδεία του τόπου μας. Με γνώμονα το μέλλον των παιδιών μας επιλύουμε οριστικά στεγαστικά προβλήματα ετών και ενισχύουμε την σχολική υποδομή του Δήμου μας». 

Προς τον σκοπό μάλιστα εξασφάλισης κατάλληλου αύλειου χώρου για τη λειτουργία του 8ου Δημοτικού σχολείου και σύμφωνα με την έγκριση του κτηριολογικού προγράμματος κρίνεται αναγκαία η μεταφορά του 8ου Νηπιαγωγείου, σύμφωνα με τις προτάσεις του Δήμου Κατερίνης και της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συνολικό Μικτό Εμβαδό του Δημοτικού Σχολείου θα είναι 1744 τ.μ. και θα περιλαμβάνει τους εξής χώρους: Διοίκησης, Αίθουσες Διδασκαλίας, Άθλησης, Εργαστηρίων, Κοινωνικούς, Αθλητικούς χώρους κ.α. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού