Γ. Νταντάμης: «Πάμε δυνατά για τη Νίκη, για τον Δήμο Κατερίνης που μας αξίζει.

«Ο Δήμος Κατερίνης αλλάζει εποχή. Στις 26 Μαΐου μας περιμένει ένα καλύτερο μέλλον», είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, στον κεντρικό πεζόδρομο Κατερίνης. 




Σε μια μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση, τη Τρίτη 21 Μαΐου, ανήμερα της εορτής Κωνσταντίνου και Ελένης, η Κατερίνη έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στον Γιώργο Νταντάμη και τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα. 

Η ομιλία του εμπνευσμένη και από καρδιάς ξεσήκωσε το ένθερμο χειροκρότημα του πολυπληθούς ακροατηρίου. Δίνοντας το σύνθημα της νίκης είπε: «Σήμερα είναι η μέρα που αποφασίσαμε ν’ αλλάξουμε τα δρώμενα σ’ αυτόν τον τόπο». 

Οι όμορφες ομάδες γράφουν ιστορία 

Ο Γιώργος Νταντάμης αναφέρθηκε στη διαφορετική σύνθεση του Συνδυασμού και τη διαφορά που κάνει ο συνδυασμός στην προεκλογική εκστρατεία καθώς εφαρμόζουν στην πράξη τον πολιτικό πολιτισμό: «Δεν είμαστε προϊόν κομμάτων, δεν είμαστε προϊόντα πολιτικών γραφείων, δεν είμαστε ακόλουθοι εταιριών! Είμαστε τα παιδιά σας, τα αδέλφια σας, οι γείτονές σας, είμαστε αυτοί που συναναστρέφεστε κάθε μέρα. Είμαστε οι επαγγελματίες, οι βιοπαλαιστές, οι επιστήμονες, οι εργάτες, οι τεχνίτες αυτού του τόπου, με ένα κοινό χαρακτηριστικό: Με μέτωπο καθαρό στην κοινωνία. Ο καθένας υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο του Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», είναι ένα κοινωνικό δείγμα γραφής, είμαι περήφανος γι’ αυτά τα «παιδιά» που συστοιχήθηκαν δίπλα μου, τους θαυμάζω και νιώθω απέραντη περηφάνια. Να νιώθετε κι εσείς, γιατί είναι τα δικά σας «παιδιά». Οι όμορφες ομάδες, παρέες γράφουν ιστορία». 

Είμαστε διαφορετικοί 



Ο Γιώργος Νταντάμης μιλώντας για τους ανθυποψηφίους του τόνισε: «Ποιους αντιπαλεύουμε; Τη σημερινή απερχόμενη Δημοτική Αρχή η οποία συμπληρώνει 13 χρόνια αδιάλειπτης εξουσίας, συν τέσσερα χρόνια στην Αντιπολίτευση (2002 - 2006), είναι 17 χρόνια. Και 4 χρόνια, αν θα κέρδιζε αυτές τις εκλογές, που δεν το βλέπω να τις κερδίζει, 21 χρόνια. Ωστόσο, δεν είναι επάγγελμα το να είσαι δημοτικός άρχων. Είναι λειτούργημα! Τόσα χρόνια στην εξουσία, ξέχασαν το πώς είναι η πραγματική ζωή. Ξέχασαν το πώς είναι η καθημερινότητα. Είναι και άλλοι συνυποψήφιοι που διεκδικούν τον Δήμο. Ο ένας, 12,5 χρόνια μαζί με τον Δήμαρχο, μέχρι προχθές ήταν μαζί! Ό,τι συνέβη στον Δήμο, έχει και την υπογραφή του! Πρέπει να αξιολογούμε σωστά, λοιπόν, την όλη κατάσταση. Και ο άλλος συνυποψήφιος, ο αξιότιμος Βουλευτής, ο εκπρόσωπός μας στο εθνικό κοινοβούλιο. Δώδεκα χρόνια, αυτόν τον δημοτικό συνδυασμό στηρίζει. Φτάνει! Ένας πολιτισμός εκείνοι, άλλος πολιτισμός εμείς! Εμείς είμαστε διαφορετικοί! Κομίζουμε το αυτονόητο. Κομίζουμε το καινούργιο!» 



Θέλουμε τον Δημότη στο επίκεντρο 



«Θέλουμε ένα Δημοτικό Συμβούλιο ενεργό στους παραγωγικούς φορείς, στους πολίτες, στις συλλογικότητες. Θέλουμε μια συνεχή διαβούλευση όπου κάθε δημότης θα έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί. Δεν θα έχουμε δήμαρχο σουλτάνο, δεν θα έχουμε δημοτικό συμβούλιο πειθήνιο. Θέλουμε την απόλυτη δημοκρατία, θέλουμε λαϊκές συνελεύσεις, θέλουμε να εκφράζονται οι συνοικίες, θέλουμε να αναδειχθούν όλες οι δυναμικές προσπάθειες», υπερθεμάτισε ο κ. Νταντάμης. 

Κάλεσμα για νίκη στις 26 Μαίου 

Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε τους Δημότες και τις Δημότισσες σε συστράτευση για την αλλαγή στον Δήμο Κατερίνης: «Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, σας καλούμε όλους εσάς σε απόλυτη συστράτευση. Όλοι μαζί στο πλευρό μας, οδεύουμε για την τελική νίκη, μια νίκη που την αξίζουμε για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αύριο για εμάς και για τα παιδιά μας. Το αξίζουμε! Όλοι μαζί, για μια πόλη, για έναν Δήμο που αξίζει να ζεις! Θέλουμε το καλύτερο! Θα παλέψουμε μαζί! Σας θέλουμε συνεργούς, θέλουμε να συμμετέχετε. 

Θέλουμε να εμπλουτίσουμε τη διαδικασία της Δημοτικής Αρχής, με τον Δημότη πρωταγωνιστή, συμπρωταγωνιστή! Χέρι-χέρι μαζί! 

Πάμε μαζί για τη Νίκη! 

Στις 26 Μαΐου μάς περιμένει ένα καλύτερο μέλλον! 

Για έναν Δήμο που αξίζει κανείς να ζει!».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού