Ένα δικό μας παιδί ο Ηρακλής Τοπουζλής αγωνίζεται στα Μετέωρα, στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής

Ο Ηρακλής Τοπουζλής είναι ο βασικός τερματοφύλακας των Μετεώρων μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Κατάγεται από τον Κορινό της Πιερίας κι έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Κατερίνης. Τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνίζονταν στην Πιερικό ενώ ενδιάμεσα είχε αγωνιστεί για 6 μήνες στην Ακαδημία Πλαταμώνα.



Με την ευκαιρία της αναμέτρησης των Μετεώρων με τον Πιερικό ο Ηρακλής Τοπουζλής μιλάει στο www.sportskalampaka.gr για το αυριανό παιγνίδι, αλλά και για την πορεία της Καλαμπακιώτικης ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε:

Πως αντιμετωπίζεις εσύ αλλά και όλη η ομάδα το αυριανό παιγνίδι με τον πρωτοπόρο Πιερικό;

– Σίγουρα είναι ένα παιγνίδι πολύ δύσκολο, το οποίο για εμάς είναι χωρίς γυρισμό ανεξάρτητα το ποιος θα είναι αντίπαλος αφού χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Ειδικά μετά την ήττα σοκ που γνωρίσαμε την περασμένη αγωνιστική στη Λάρισα. Ξέρουμε ότι η εικόνα μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι αρκετά καλή, αλλά αυτή την καλή εικόνα πρέπει να την μετατρέψουμε και σε κατάκτηση βαθμών. Καλές οι εντυπώσεις, αλλά οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε.

Πως αισθάνεσαι που θα τεθείς απέναντι στην προηγούμενή σου ομάδα;

– Τα συναισθήματα σίγουρα είναι λίγο ανάμικτα. Αυτό όμως που μετράει είναι που είμαι τώρα κι όχι που ήμουνα. Τώρα υπηρετώ την ομάδα των Μετεώρων και οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τους στόχους τους. Εγώ πρέπει να τιμήσω την φανέλα που φοράω τώρα. Ο Πιερικός είναι μία ομάδα ιστορική που σαφώς θα έπρεπε να βρίσκεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Πες μας δυο λόγια για την μέχρι τώρα πορεία των Μετεώρων!

– Δεν θα έπρεπε καν να γίνεται κουβέντα για να σωθεί η ομάδα, η ομάδα είναι πολύ καλή, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά είναι και θέμα συγκυρίας που δεν έχουμε τους βαθμούς που θα έπρεπε να έχουμε. Τα Μετέωρα είναι για παραπάνω πράγματα κι όχι για να παλεύουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Κάποια στιγμή αυτό θ’ αλλάξει και η καλή απόδοση θα φέρνει και βαθμούς κι ας ελπίσουμε αυτό να γίνει από αύριο κιόλας.

Θα θέλαμε να μας πεις και δυο λόγια για την παραμονή σου στην πόλη της Καλαμπάκας δεδομένου ότι τώρα μένεις μόνιμα εδώ!

– Η ομάδα κατ’ αρχήν με έχει αγκαλιάσει σαν να είμαι δικό της παιδί από χρόνια. Η λειτουργία της ομάδας είναι άψογη. Οι σχέσεις μας τόσο μεταξύ των ποδοσφαιριστών όσο και των ανθρώπων της διοίκησης είναι άψογες. Όλοι στην πόλη επίσης με έχουν αγκαλιάσει και νιώθω πολύ όμορφα κι άνετα και θέλω όλο αυτό να το ανταποδώσω μέσα από τις καλές μου εμφανίσεις. Επίσης θα ήθελα να ζητήσω την στήριξη και την βοήθεια του κόσμου της ομάδας και όλης της πόλης ειδικά στο αυριανό παιγνίδι. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου τόσο στα δύσκολα παιγνίδια, αλλά και σ’ όλα κι εμείς υποσχόμαστε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η ομάδα είναι νεανική, χρειάζεται λίγη κατανόηση και με τη βοήθεια των φιλάθλων θα βρει τον δρόμο της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού