«Προστασία Κύριας Κατοικίας - Ρυθμίσεις,οφειλών δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια

Το Επιμελητήριο Πιερίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Προστασία Κύριας Κατοικίας – Ρυθμίσεις οφειλών δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών & Φυσικών Προσώπων», το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, και ώρα 17:30, στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (1ος όροφος). 



Προσκεκλημένος κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, ο οποίος θα ενημερώσει τους πολίτες, τους επιχειρηματίες και τους τοπικούς φορείς για την προστασία της κύριας κατοικίας, τις ρυθμίσεις οφειλών δημοσίου, τα κόκκινα δάνεια και τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων. 

Ιδιώτες, επιστήμονες, οικονομολόγοι, λογιστές, νομικοί και επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία το Σάββατο το απόγευμα να ενημερωθούν πλήρως για το νομικό πλαίσιο καθώς θα δοθούν εξηγήσεις και οδηγίες για την προστασία της κύριας κατοικίας και την ένταξη των επιχειρήσεων που έχουν οφειλές στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών. 

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό και απευθύνεται σε όσους ασκούν οποιαδήποτε επιχειρηματική και οικονομική δραστηριότητα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς