ΕΝΑΣ ΚΟΡΙΝΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΡΓΩΝ ΣΥΜΠΟΣΙΩΝ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ''ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ''

Ο αυτοδίδακτος καλλιτέχνης του χωριού μας Ποιμενίδης Ιορδάνης διετέλεσε ως βοηθός του διεθνούς φήμης γλύπτη και επίτιμου καθηγητή της Ανώτατης σχολής καλών τεχνών (ΑΣΚΤ) Θεόδωρου Παπαγιάννη σε αρκετά συμπόσια γλυπτικής που οργανώνει ο ίδιος κάθε καλοκαίρι στο μουσείου σύγχρονης τέχνης που φέρει το όνομα του στο χωριό Ελληνικό Ιωαννίνων. 




Στις παρακάτω φωτογραφίες τον βλέπετε εν δράση σε έργα του δασκάλου και γλύπτη Θεόδωρου Παπαγιάννη αλλά και έργα δικά του όπως το ψαροκόκαλο 5 μέτρων και το λουλούδι από ανακυκλώσιμα υλικά που κοσμούν τον αύλειο χώρο του μουσείου και την εξωτερική διαδρομή των γλυπτών προς το τοπικό μοναστήρι της Τσούκας. 








Έργα τα οποία παρουσιάζονται στον νέο πολυσέλιδο κατάλογο του μουσείου ανάμεσα στα έργα πολλών άλλων, ελλήνων και ξένων μεγάλων και καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Ολόκληρος ο κατάλογος σε ηλεκτρονική μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα του (Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Θεόδωρος Παπαγιάννης) παρακάτω.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού