Ενημερώθηκε το site του Δήμου Κατερίνης με τις Δημοτικές και τοπικές κοινότητές του

Γράφει ο Σάββας Σεϊταρίδης

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μια αξιόλογη ενημέρωση της διαδικτυακής σελίδας του δήμου Κατερίνης,  όπου δίνει σύντομες πληροφορίες στον επισκέπτη της, για κάθε δημοτική και τοπική κοινότητα.




Ήταν κάτι που έλειπε, συγχαρητήρια για αυτήν την αναβάθμισης της σελίδας του δήμου Κατερίνης. Ο πολίτης πρέπει όταν επισκέπτεται την σελίδα του δήμου πρέπει να νιώθει ότι θα μπορεί να βρει τα πάντα και να εξυπηρετηθεί με τον δυνατότερο τρόπο.

Με την ευκαιρία της ανάρτησης αυτής, θα ήθελα να προτείνω  στον δήμο Κατερίνης, να περιλάβει στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου, υποενότητες όπου οι δημοτικές και τοπικές κοινότητες να ανεβάζουν απευθείας με κωδικούς στην σελίδα τις ανακοινώσεις με τα προς συζήτηση θέματα των συνεδριάσεων των συμβουλίων αλλά και τις αποφάσεις τους(τοπικού συμβουλίου ή προέδρων όπου δεν υπάρχουν), για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών όπως  εξάλλου  το προβλέπει και ο σχετικός νόμος περί τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα ήταν πολύ χρήσιμο για τις τοπικές κοινωνίες. 

Θα μπορούσαν επίσης να ανεβάζουν και διάφορα άλλα ανακοινώσιμα θέματα γενικού ενδιαφέροντος, όπως το πράττουν ανακοινώνοντας τα στους πίνακες ανακοινώσεων των τοπικών καταστημάτων τους.

Με δεδομένο ότι τα οικονομικά των δήμων δεν θα επέτρεπαν κατασκευή  ξεχωριστών ιστοσελίδων για κάθε δημοτική και τοπική κοινότητα, πιστεύω ότι αυτή η λύση είναι η πιο  εφικτή.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς