Γίνε εκπαιδευτής ενηλίκων

Δελτίο τύπου

Ο χώρος της Εκπαίδευσης Ενηλίκων αποτελεί έναν πολλά υποσχόμενο χώρο, που προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες εργασίας σε ήδη εργαζόμενους στην εκπαίδευση αλλά και σε νέους εν δυνάμει εκπαιδευτικούς. Εργαζόμενοι και άνεργοι λοιπόν αναγκαστικά θα στραφούν για την εκπαίδευση – ειδίκευσή τους στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων, όπου στο άμεσο μέλλον αναμένεται να παρουσιάσουν σημαντική απορρόφηση εκπαιδευτικών προς κάλυψη των ενηλίκων μαθητών τους.




Απαραίτητη προϋπόθεση για να εργαστεί κάποιος ως εκπαιδευτής ενηλίκων είναι να έχει ενταχθεί στο επίσημο μητρώο εκπαιδευτών του ΕΟΠΠΕΠ μετά την επιτυχημένη συμμετοχή στις εξετάσεις του.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ έχει αυτός-ή που έχει πραγματοποιήσει 150 ώρες διδακτικής προϋπηρεσίας (σε ενήλικες) ή έχει παρακολουθήσει εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο σεμινάριο και να οδηγηθεί ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ. Με την ολοκλήρωση, καθένας έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ.

Πρέπει να τονιστεί ότι όσο στην Πιερία, όσο και πανελλαδικά ΔΕΝ υπάρχουν αρκετοί εκπαιδευτές ενηλίκων ανά ειδικότητα. Επίσης, οι περισσότεροι που είναι ενταγμένοι στο μητρώο είναι δημόσιοι υπάλληλοι έχοντας περιορισμένο χρονικό διάστημα απασχόλησης. Συνεπώς, είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για όσους επιθυμούν να εργαστούν ως εκπαιδευτές ενηλίκων. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι απολαβές από τη συγκεκριμένη εργασία θεωρούνται αρκετά υψηλές.

Το ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ οργανώνει και υλοποιεί προγράμματα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, συνολικής διάρκειας 160 ωρών εκ των οποίων 134 ώρες ασύγχρονης εκπαίδευσης και 26 ώρες σύγχρονης διαδικτυακής εκπαίδευσης. Τα διαδικτυακά μαθήματα γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον καθηγητή. Το συνολικό διάστημα του σεμιναρίου ΔΕΝ υπερβαίνει τον ένα(1) μήνα.

Το σεμινάριο δύναται να μοριοδοτηθεί σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων αλλά και σε οποιεσδήποτε μελλοντικές προκηρύξεις προσλήψεων εκπαιδευτικών, οι οποίες απαιτούν την απόδειξη του αντίστοιχου γνωστικού αντικειμένου.

Κλείσε μία θέση άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2351073125 και 2351101765 ή στο 1ο χ.λ.μ Π.Ε.Ο Κατερίνης – Θεσσαλονίκης (Δίπλα στην αστυνομία)

Με εκτίμηση,

Πριόνας Δημήτριος
--
ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ-1ο χλμ Π.Ε.Ο Κατερίνης - Θεσσαλονίκης (Δίπλα στην Αστυνομία)
Τηλ. 2351073125 & 2351101765

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς