Δωρεά δύο επιβατικών αυτοκινήτων από τη ΔΕΥΑΚ στη Δημοτική Αστυνομία

Δελτίο τύπου


Στον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση του εξοπλισμού της Δημοτικής Αστυνομίας αναμένεται να συμβάλλουν τα δύο επιβατικά αυτοκίνητα - δωρεά της ΔΕΥΑΚ, που παραδόθηκαν προς χρήση στην υπηρεσία, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, του αρμόδιου αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη, του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Γιάννη Συμεωνίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.




Κατά τη διάρκεια της παράδοσης – παραλαβής των οχημάτων, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος τόνισε μεταξύ άλλων: «Η ανανέωση του στόλου των οχημάτων της Δημοτικής Αστυνομίας γίνεται με στόχο να αυξήσει σε σημαντικό βαθμό την κοινωνική της προσφορά προς τους πολίτες. Άλλωστε από την αποτελεσματική λειτουργία της δημοτικής αστυνομίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η εύρυθμη λειτουργία της πόλης και η καλύτερη καθημερινότητα για όλους».

Ο αντιδήμαρχος της δημοτικής αστυνομίας Κώστας Τσιουκάνης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη δωρεά των οχημάτων προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, ενώ ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γιάννης Συμεωνίδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Διευκολύνουμε με τη συγκεκριμένη δωρεά τη λειτουργία της δημοτικής αστυνομίας, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δημότη».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς