Aγιασμός και κοπή παραδοσιακής Bασιλόπιτας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Πιερίας


Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε μέσα σε πλήθος κόσμου ο καθιερωμένος αγιασμός και η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στην Κατερίνη. Κοσμοσυρροή λόγω και του εκλεκτού καλεσμένου, του βουλευτή Β΄Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου καθώς και στελεχών του κινήματος από Θεσσαλονίκη και Ημαθία.



Μετά τον αγιασμό, ο ιερέας που τον τέλεσε, ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχίες στο μόνο πολιτικό κόμμα που υπερασπίζεται πια την Πατρίδα και την Εκκλησία.


Έπειτα ακολούθησε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού η ομιλία του συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου.

Μίλησε τόσο για το έργο της Χρυσής Αυγής στο φλέγον θέμα του Μακεδονικού και της προσπάθειας της κυβέρνησης για ξεπούλημα της Μακεδονίας όσο και για τις άστοχες και δειλές ενέργειες της κυβέρνησης για να αντιμετωπίσει την άγρια επιθετικότητα της Τουρκίας.

Η μόνη δύναμη που προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα μέσα στο κοινοβούλιο και έξω από αυτό είναι η Χρυσή Αυγή. Τέλος αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο NOVARTIS, το οποίο εμπλέκει όλο το παλιό πολιτικό προσωπικό της χώρας από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ.

Η Χρυσή Αυγή παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο θέμα αυτό. Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό προς τον βουλευτή και η βραδιά έληξε με πνεύμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού καθώς και με την υπόσχεση για αδιάκοπο αγώνα για το καλό της Πατρίδος. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς