Λύκειο Κορινού:Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής στον Έβρο».

Σύμφωνα με την Υ.Α 33120/Γ4/28-02-2017, ΦΕΚ681/τ.Β/06-03-2017, το Γενικό Λύκειο Κορινού διοργανώνει τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στον Έβρο (Αλεξανδρούπολη, Δέλτα Έβρου, Δαδιά), από Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 έως Σάββατο 28 Απριλίου 2018 ( Δύο διανυκτερεύσεις) 


Παρακαλούμε όσα ταξιδιωτικά γραφεία επιθυμούν, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να υποβάλλουν τις προσφορές τους σχετικά με τη μετακίνηση του σχολείου μας μέχρι την Παρασκευή 2-3-2018 και ώρα 12:00. Η προσφορά θα κατατεθεί κλειστή στο σχολείο. 

Απαιτούμενοι όροι προσφοράς 

· Μεταφορικό μέσον: Τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο θα πρέπει να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης κ.λ.π.) ώστε να πληρούνται οι όροι ασφαλείας για τη μετακίνηση των μαθητών και εκπαιδευτικών, σε άριστη κατάσταση και διαθέσιμο όλες τις ημέρες και ώρες. 

· Κατηγορία καταλυμάτων: Ξενοδοχεία 5αστέρων/4αστέρων ή 3 αστέρων στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. 

· Υπηρεσία καταλυμάτων: δίκλινα δωμάτια για τους μαθητές –τριες και μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές, με πρωινό και 4 γεύματα ( ένα δείπνο την Πέμπτη 26 -4- 2018, γεύμα και δείπνο την Παρασκευή 27-4-2018 και γεύμα το Σάββατο 28-4-2018.) 


· Λοιπές Υπηρεσίες: Επισκέψεις στις Φέρρες, στο Δέλτα του Έβρου , στη Δαδιά και σε αξιοθέατα της πόλης της Αλεξανδρούπολης , τοποθεσίες σχετικές με το πρόγραμμα βάσει του οποίου πραγματοποιείται η συγκεκριμένη εκδρομή. Το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί από τους συνοδούς καθηγητές σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο και το συνοδό του. 

Στην προσφορά τους τα ταξιδιωτικά πρακτορεία οφείλουν να συμπεριλάβουν: 

1. Όνομα και κατηγορία καταλυμάτων, πόσων αστέρων είναι, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, ακριβή τοποθεσία. 

2. Υπεύθυνη δήλωση ότι το ταξιδιωτικό πρακτορείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ. 

3. Υπεύθυνη δήλωση ότι το ξενοδοχείο διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας και ότι πληρούνται όλοι οι όροι ασφαλείας και υγιεινής. 

4. Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης από το τουριστικό γραφείο. 

5. Το συνολικό κόστος της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή/τρια με την ένδειξη ότι συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. 

6. Τους γενικούς όρους συμμετοχής σε εκδρομή. 

7. Πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθενείας για τους συμμετέχοντες του συγκεκριμένου σχολείου. 

8. Ιατροφαρμακευτική κάλυψη των συνοδών καθηγητών και όλων των μαθητών για την διάρκεια του ταξιδιού. 

9. Από τη συνολική αξία της εκδρομής το 20% θα παρακρατηθεί ως εγγύηση ακριβούς εκτέλεσής της και θα αποδοθεί μετά την επιστροφή των μαθητών από την εκδρομή. 

Το σχολείο θα επιλέξει την προσφορά που θα εγγυάται την καλύτερη και ασφαλέστερη οργάνωση της εκδρομής και προσιτή στην τιμή. 

Δηλαδή ο διαγωνισμός δεν είναι αποκλειστικά μειοδοτικός αλλά και ποιοτικός. 

Μετά το τέλος της εκδρομής, θα δοθεί απόδειξη σε κάθε μαθητή ανάλογα με τη δαπάνη που αναλογεί στον καθένα. 

Παρακαλούμε κατά τη σύνταξη της προσφοράς να λάβετε υπόψη σας το εξής: 

· Όλα τα δωμάτια να βρίσκονται συγκεντρωμένα στο ίδιο κτίριο, σε ένα ή το πολύ δύο συνεχόμενους ορόφους. 

Να υπολογιστεί ότι το σύνολο των μαθητών/τριων είναι είκοσι δύο (22±1), των συνοδών καθηγητών/τριων δύο (2). Ο Διευθυντής Βουλγαρίδης Ευλάμπιος 
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού