Συνάντηση εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για τη διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων


Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Δήμου Κατερίνης (Ο.Π.Π.Α.Π.) , κ. Θεόδωρο Παυλίδη και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, κ. Δημήτρη Αποστολόπουλο, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.


Στη συνάντηση τέθηκε το θέμα της διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων στις 23 και 24 Ιουνίου 2018 στην πόλη της Κατερίνης με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής  Ενότητας Πιερίας, του Δήμου Κατερίνης, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας με σκοπό την επιτυχή υλοποίησή του.

Σε ένα θετικό κλίμα οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τη διάθεση συνεργασίας για την απρόσκοπτη συνδιοργάνωση του πρωταθλήματος που αποτελεί σημαντικό αθλητικό γεγονός, καθώς το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι το μεγαλύτερο της ομοσπονδίας σε συμμετοχές αθλητών και συνοδών. Προσέτι, αντηλλάγησαν απόψεις για την καλύτερη προβολή  της διοργάνωσης,  την κάλυψη αναγκών, π.χ αγορά αθλητικού εξοπλισμού, φιλοξενία (διαμονή, διατροφή κριτών) , μετακινήσεις κ.ά..

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τόνισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πάντα είναι αρωγός σε δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό καθώς -όπως είπε-μέσω και των αθλητικών γεγονότων προωθείται δυναμικά και αναδεικνύεται  το  άριστο τουριστικό μας  προϊόν. «Η Πιερία, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, θέλει, επιδιώκει και κυρίως μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε υψηλού επιπέδου αθλητικά γεγονότα, τα οποία προβάλλουν τον τόπο μας. Ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό και διοργανώσεις που ενισχύουν τη φιλοσοφία του ΄΄ευ αγωνίζεσθαι΄΄ εντάσσονται στο γενικότερο στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας», δήλωσε η κ. Σοφία Μαυρίδου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας δεσμεύθηκε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα συμβάλει στην επιτυχή διοργάνωση του πρωταθλήματος, ευχήθηκε το πρωτάθλημα να αποτελέσει τον ΄΄κρίκο΄΄ που θα συνδέσει τον αθλητικό τουρισμό με την περιοχή και επεσήμανε ότι αποτελεί τιμή αλλά και πρόκληση για την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας η συμμετοχή στη συνδιοργάνωση  ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος, που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Οι παριστάμενοι ευχαρίστησαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την άψογη και εποικοδομητική-όπως τη χαρακτήρισαν- συνεργασία των τελευταίων χρόνων και εξήραν την προσπάθειά της για ανάπτυξη και καλλιέργεια του κλασικού αθλητισμού. 

Παράλληλα, ανέφεραν ότι η Πιερία έχει μια μακρόχρονη παράδοση στον κλασικό αθλητισμό, τόσο στην οργάνωση και διεξαγωγή σημαντικών αγώνων στίβου, όσο και στην ανάδειξη σημαντικών αθλητών και δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τις  αυτοδιοικητικές αρχές και τους  παραγωγικούς φορείς που συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους, με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την τοπική ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, για την άριστη έκβαση ανάλογων διοργανώσεων, με απώτερο  στόχο την καθιέρωση της Πιερίας ως μητρόπολη του κλασικού αθλητισμού.









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς