Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε σωστικές παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής


Στις παρεμβάσεις που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής, μετέβη η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γανόχωρας, κ. Ιωάννη Μαντονίτσα και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.



Οι σωστικές παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την αντιπλημμυρική ΄΄θωράκιση΄΄ της περιοχής, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και αφορούν μεταξύ άλλων εργασίες καθαρισμού καναλιών. Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, οι οποίες υλοποιούνται μετά τις σοβαρές ζημιές, που προκλήθηκαν στην Πιερία από το κύμα κακοκαιρίας με το όνομα «Ευρυδίκη», που είχε ως αποτέλεσμα να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σε εργασίες καθαρισμού στην περιμετρική τάφρο Κατερίνης, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, συνεχίζοντας το πρόγραμμά των αντιπλημμυρικών έργων -άμεσης προτεραιότητας -καθαρισμού από αυτοφυή βλάστηση και φερτά υλικά, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή απορροή των υδάτων.

Στις καθημερινές παρεμβάσεις, που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, μεταβαίνει η  Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας. Η κ. Σοφία Μαυρίδου  διενεργεί επιτόπιες αυτοψίες και ενημερώνεται για την πορεία των παρεμβάσεων.

Στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας περιλαμβάνονται σημαντικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που εξελίσσονται ομαλά, για την αποτροπή εμφάνισης πλημμυρικών φαινομένων σε ενδεχόμενο εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς