Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη με το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ποντίων Πιερίας


Η διαχρονικά άμεση και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Κατερίνης και της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, καθώς και οι άξονες της δημιουργικής συνέχισής της, σε μία σειρά θεμάτων που προάγουν τον πολιτισμό του τόπου επισημάνθηκε στη διάρκεια της επίσκεψης μελών του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. της Ένωσης, με το Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.



Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο συμμετείχαν ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Παπουτσίδης, καθώς και οι: Α΄ αντιπρόεδρος: Δημήτρης Προκοπίδης, Β΄ αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Καρύδης, Ταμίας: Κώστας Παραστατίδης, Μέλη: Μαίρη Αραβίδου, Δημήτρης Συμεωνίδης, Παναγιώτης Φωτιάδης.

Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη το νέο συμβούλιο, συζήτησε με τα νέα μέλη του Δ.Σ., θέματα που αφορούν την περαιτέρω συνεργασία του συλλόγου με τον Δήμο. Παράλληλα, αναφορά έγινε και από τις δυο πλευρές στην ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσαν στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ», ο Δήμος Κατερίνης και οι Ποντιακοί σύλλογοι Ν.Πιερίας,  στη διάρκεια της  πρόσφατης τελετής αποκαλυπτηρίων προτομής του αείμνηστου Ελευθέριου Ελευθεριάδη, εξέχουσας μορφής του Ποντιακού Ελληνισμού.

 «Ο Δήμος, αρωγός πάντα και σε στενή συνεργασία με τους πολιτιστικούς φορείς του τόπου, ενισχύει τις πρωτοβουλίες που προωθούν τον πολιτισμό και την παιδεία. Θα μας έχετε πάντα δίπλα σας. Είμαστε ανοικτοί στην από κοινού πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων και παρεμβάσεων προς όφελος των δημοτών και της κοινωνίας. Σας ευχαριστώ με την ευκαιρία και για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει διαχρονικά σε μία σειρά από ζητήματα προς όφελος του τόπου μας», τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στο νέο Δ.Σ., ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού