Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Επισκοπείο Κατερίνης με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου, μετά τον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό της Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης, μπροστά στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε εορταστική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και φωταγώγηση του φυσικού κέδρου που βρίσκεται στην αυλή του Επισκοπείου.



Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων του Γραφείου Νεότητας, στελέχη του Κατηχητικού Έργου, μαθητές και εκπαιδευτικοί των σχολείων της πόλης καθώς και πλήθος κόσμου.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Τοπαλίδη και επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους από την Εκκλησιαστική Πολυφωνική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Κατερίνης. Επίσης, απαγγέλθηκαν χριστουγεννιάτικα ποιήματα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και οι Αρχιερείς που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις της μνήμης της Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης.

Ο οικείος Ιεράρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, κατά την έναρξη της εκδήλωσης ευχαρίστησε τους συγκεντρωθέντες για την παρουσία τους. Τέλος, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, τόσο για την εορτή της Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης αλλά και για την επερχόμενη εορτή των Χριστουγέννων, τονίζοντας ότι το πραγματικό και διαρκές όφελος των εορτών για τους πιστούς δεν περιορίζεται σε τύπους αλλά αγγίζει στις καρδιές των ανθρώπων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς