Η VM BEAUTY σε γιορτή μητρικού θηλασμού χαρίζει χρυσούς φιόγκους, σύμβολο θηλασμού.


Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου με την Ομάδα Οικογενειακού Προγραμματισμού και το Περιφερειακό Ιατρείο Κονταριώτισσας, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Βροντούς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, διοργάνωσαν μια γιορτή αφιερωμένη στον μητρικό θηλασμό.



Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου, κ. Ζαφειρία Σέκερη, ενώ ακολούθησαν ομιλίες από μαίες του Κέντρου Υγείας για τη σημαντικότητα του μητρικού θηλασμού και τα οφέλη που προκύπτουν στο παιδί αλλά και στη μητέρα.

Στον χώρο υπήρχε έκθεση ζωγραφικής της ιατρού κ. Ελένης Δόσιου, με έργα της που αφορούν στον μητρικό θηλασμό.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία πολλών μικρών φίλων που με χαρά συμμετείχαν σε σχετικές δραστηριότητες υπό την επίβλεψη παιδαγωγού, ενώ με μεγάλη προσοχή παρακολούθησαν την αφήγηση σχετικού παραμυθιού, συγγραφέας του οποίου είναι η μαία του Κ.Υ. Λιτοχώρου κ. Δάφνη Μησιάκα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, μοιράστηκαν από την VM BEAUTY και την κ. Βίκυ Μήτρου, σαπουνάκια σε σχήμα χρυσού φιόγκου, που είναι το αποκλειστικό σύμβολο του μητρικού θηλασμού.

Κατά τον χαιρετισμό της στην εκδήλωση, η Υπεύθυνη της Εταιρείας Φυτικών Καλλυντικών, Σαπώνων και Μπομπονιέρων, VM BEAUTY, κ. Βίκυ Μήτρου, ως μητέρα δύο παιδιών, της Μαριάννας και του Γιώργου, αναφέρθηκε στην προσωπική της εμπειρία για τον θηλασμό και παρότρυνε τις μέλλουσες μητέρες να θηλάσουν. «ΘΗΛΑΖΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΩ! ΧΑΡΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ», είπε κλείνοντας τη σύντομη ομιλία της η κ. Μήτρου.

Η VM BEAUTY, εταιρία που διακρίνεται για το ανθρώπινό της πρόσωπο, στηρίζει κοινωνικές δράσεις που σκοπό έχουν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν.
Το σύνθημα μας είναι: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού