Ο ιδιωτικός υπάλληλος και αγρότης Σίμος Τσαουσίδης υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Νεοκαισάρειας στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ο ιδιωτικός υπάλληλος Σίμος Τσαουσίδης από τη Νεοκαισάρεια θα είναι υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο που συγκροτεί ο Θανάσης Λιακόπουλος εκει. Ο Σίμος είναι και αγρότης και ξέρει πολύ καλά τα τοπικά προβλήματα, όντας ενεργός πολίτης. Η επιλογή του για να είναι μαζί με τον Θανάση Λιακόπουλο ήταν συνειδητή και ξεκάθαρη: «Ποτέ μας δεν είχαμε έναν Δήμαρχο που να ξέρει τόσο καλά τα αγροτικά θέματα και να μπορεί να μας καταλάβει. Ο Θανάσης, παρότι πολύ νέος, είναι άνθρωπος που δουλεύει από μικρό παιδί στη γεωργία και την κτηνοτροφία, έχει δύο πτυχία πανεπιστημίου και έχει αποδείξει ότι ξέρει και καταλαβαίνει τα προβλήματά μας. Μαζί του θα βρούμε οριστικές λύσεις για τα στραβά του τόπου που χρονίζουν».



Μερικά από τα προβλήματα της Νεοκαισάρειας με τα οποία τόσο ο συνδυασμός μας όσο και ο Σίμος προσωπικά θα ασχοληθεί:

· Το νερό, που αν και δίπλα στην Κατερίνη, η Νεοκαισάρεια έχει πολύ σοβαρά προβλήματα ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Ο συνδυασμός μας θα επιλύσει το πρόβλημα με το σημερινό σταματημένο αρδευτικό έργο, προκειμένου να φέρουμε το νερό στο χωριό μια και καλή και να αλλάξουμε τα δεδομένα της άρδευσης για τους κατοίκους.

· Η αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων, που σήμερα είναι σε κακή κατάσταση



Ο Σίμος είναι και μέλος του Συλλόγου «Μαστόδοντας» στη Νεοκαισάρεια, που ασχολείται με την ανάδειξη του παλαιοντολογικού ευρύματος που έχει βρεθεί στην περιοχή. Αυτό είναι ένα θέμα που ο συνδυασμός μας έχει ήδη αναδείξει και στηρίξει και μετά τις εκλογές ως νέα δημοτική αρχή θα φροντίσουμε να υλοποιήσουμε, έτσι ώστε η περιοχή να αποκτήσει ένα σημείο αναφοράς.



Τέλος, όπως έχουμε ήδη παρέμβει στο θέμα του Πλατανόδασους από το φθινόπωρο, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες θα οργανώσουμε τον καθαρισμό του χώρου και μετά τις εκλογές θα ανοίξουμε και πάλι το Πλατανόδασος στους δημότες, για να αποκαταστήσουμε τη δημοτική περιουσία και να προσφέρουμε ένα ακόμη σημείο χαλάρωσης και αναψυχής για ντόπιους και τουρίστες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού