Ε. Σκούφα: Η Συμφωνία των Πρεσπών για πρώτη φορά ενσαρκώνει και υλοποιεί την εθνική γραμμή

«Ακούσαμε πολλά, διάφορα, ανιστόρητα, στρουθοκαμηλίστικα, εθνολαϊκιστικά και μισαλλόδοξα, δυστυχώς, όλες αυτές τις μέρες. Αντέχουμε και υπερνικάμε ακόμη και επιθέσεις παρακρατικών σε σπίτια συντρόφων και συναδέλφων μας, τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία της η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα στη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση της Συμφωνία των Πρεσπών. 



Η κα Σκούφα άσκησε δριμύτατη κριτική στην αντιπολίτευση, την οποία κατηγόρησε ότι παραπλανά τον ελληνικό λαό με ψεύδη, σπέρνοντας την διχόνοια και το μίσος. «Αντέχουμε και υπερνικάμε κάθε προσπάθεια σπίλωσης της ηθικής ποιότητας και προσωπικότητάς μας» τόνισε η βουλεύτρια Πιερίας και πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά, η Συμφωνία των Πρεσπών ενσαρκώνει και υλοποιεί την εθνική γραμμή, το erga omnes δηλαδή, με Συνταγματική Αναθεώρηση.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου στο επισυναπτόμενο έγγραφο, στο οποίο υπάρχει και ο σύνδεσμος από το βίντεο της ομιλίας στην ολομέλεια της βουλής, ο οποίος προς διευκόλυνσή σας, είναι ο: https://youtu.be/p7P5sO34a0A

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού