O στρατιωτικός Νεκτάριος Ρούμελης υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κατερίνης στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ο στρατιωτικός Νεκτάριος Ρούμελης θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Κατερίνη, στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Νεκτάριος είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Ζαμαντζά και έχουν 3 τέκνα.




«Προτεραιότητα η καθημερινότητα του πολίτη»

«Επέλεξα να είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές γιατί θέλω να δουλέψω για τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών της Κατερίνης. Πολλοί είναι οι συνδημότες που έχουν ζητήματα, μικρά και μεγάλα, και αυτοί ήταν που μου έδωσαν και το έναυσμα για να ασχοληθώ με τον Δήμο μας. Συχνά δεν συνειδητοποιούμε πως κάθε μικρό πρόβλημα αθροίζεται και κάποια στιγμή όλα μαζί δημιουργούν μία δύσκολη καθημερινή ζωή» εξηγεί ο Νεκτάριος.



«Ο Θανάσης έχει την καλύτερη ομάδα, είναι ο μόνος με πλήρες πρόγραμμα και πραγματικό όραμα για τον Δήμο μας»

Σχετικά με την επιλογή του να είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα», ο Νεκτάριος είναι ξεκάθαρος: «Εμείς οι στρατιωτικοί είμαστε μεθοδικοί άνθρωποι. Μελέτησα με προσοχή την ομάδα που έχει συνθέσει ο Θανάσης, διάβασα τα δεκάδες κείμενα με τμήματα του προγράμματός του, του έκανα άπειρες ερωτήσεις και είχε πειστικές απαντήσεις, μίλησα μαζί του και κατάλαβα πως έχει πραγματικό, συγκεκριμένο όραμα για τον Δήμο μας. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που θα είμαι υποψήφιος με αυτόν τον δημοτικό συνδυασμό, για το τοπικό συμβούλιο Κατερίνης. Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»




Θανάσης Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού