Ο ελεύθερος επαγγελματίας Δημήτρης Μαχαιρίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Με καταγωγή από τον Κούκο, ο ελεύθερος επαγγελματίας Δημήτρης Μαχαιρίδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Δημήτρης είναι ιδιοκτήτης της γνωστής οικογενειακής επιχείρησης «Ψιλομάτης», ενώ ασχολείται και με την καλλιέργεια αμπελιών. Έχει σπουδάσει με άριστα στη Γερμανία Μηχανολογία Μηχανικών Αυτοκινήτων και Μεταλλουργία. Είναι παντρεμένος με τη Ρούλα Δεληγιαννίδου και έχουν δύο παιδιά.


«Θέλω να προσφέρω και εγώ ένα λιθαράκι για το καλό του τόπου μας»

Ο Δημήτρης επέλεξε να είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές με έναν απλό και ξεκάθαρο στόχο: «Εύχομαι μέσα από την ανάμειξή μου με τα κοινά να μπορέσω να προσφέρω ένα λιθαράκι για το καλό του τόπου μας». Τον νοιάζουν τα αδέσποτα και σκοπεύει να ασχοληθεί ενεργά με τη λύση του προβλήματος αυτού, αλλά και με όλα τα θέματα της καθημερινότητας του πολίτη. Είναι ψαράς και κυνηγός και μέλος των αντίστοιχων συλλόγων, ενώ είναι ερασιτέχνης μουσικός, με έντονη αγάπη στον πολιτισμό και στην ποντιακή παράδοση.


«Ο Θανάσης με κέρδισε με τη σοβαρότητα, τη ντομπροσύνη και το πρόγραμμά του»

Στην ερώτηση γιατί επέλεξε να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» του Θανάση Λιακόπουλου, ο Δημήτρης Μαχαιρίδης είναι ξεκάθαρος: «Ο Θανάσης με κέρδισε με τη σοβαρότητα και τη ντομπροσύνη του. Είναι ο Δήμαρχος που χρειάζεται η Κατερίνη μας. Έχουμε κτίσει μία πολύ δυνατή και σοβαρή ομάδα υποψηφίων, με ποιότητα και γνώση, ενώ έχουμε και απόλυτα υλοποιήσιμο πρόγραμμα. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του συνδυασμού και φιλοδοξώ να δουλέψω και εγώ για να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Γιατί Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»


Θανάσης Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς