Ο Νίκος Μπατσίλας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ο Νίκος Μπατσίλας γεννήθηκε στη Λάρισα στις 14/4/1978. Στην πόλη μας εγκαταστάθηκε μόνιμα το 1987. Ολοκλήρωσε τη φοίτησή του στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 1ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης και συμμετέχοντας στις Πανελλήνιες εξετάσεις πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 



Μετά τη λήψη του πτυχίου του το 2001 συνέχισε σε μεταπτυχιακό επίπεδο τις σπουδές του. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Μεσαιωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ( Μεσαιωνική Ελληνική Φιλολογία/Βυζαντινή Ιστορία και Αρχαιολογία).

Με το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων επέστρεψε στην Κατερίνη και ξεκίνησε τη θητεία του - συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα - ως καθηγητής σε φροντιστήρια της πόλης μας. Την τελευταία τετραετία έχει επεκτείνει τη συνεργασία του με φροντιστηριακό όμιλο της συμπρωτεύουσας. 

Είναι παντρεμένος με την επίσης συμπολίτισσα και φιλόλογο Γεωργία Λευκελίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο και μία κόρη. Δηλώνει «ερωτικός μετανάστης» στο δημοτικό διαμέρισμα του Κορινού καθώς η σύζυγός του κατάγεται από εκεί. 

Με τιμή, χαρά και αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκε την πρόταση του Θανάση Λιακόπουλου να στηρίξει την πρωτοβουλία του Συνδυασμού «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» για τη διεκδίκηση της Δημοτικής αρχής της πόλης μας. 

Σε δήλωσή του τόνισε « Με το Θανάση Λιακόπουλο μας συνδέουν σχέσεις αμοιβαίας συμπάθειας, εκτίμησης και φιλίας για τουλάχιστον 15 χρόνια. Έχουμε κοινές πορείες σε επίπεδο φοιτητικών, επαγγελματικών και κοινωνικών δράσεων. Συμφωνούμε στην ανάγκη ανανέωσης του προσωπικού, που θα στελεχώσει τις αυτοδιοικητικές αρχές της χώρας, στην ανάγκη για θεσμοθέτηση εκσυγχρονιστικών προγραμμάτων, στην υλοποίηση ενεργειών για πιο ανθρώπινες συνθήκες στην πρωτεύουσα της Πιερίας και των λοιπών δημοτικών διαμερισμάτων της. 

Η γενιά των 40άρηδων είναι η ραχοκοκαλιά του κοινωνικού ιστού της χώρας. Είμαστε η γενιά των Νεοελλήνων που βιώσαμε, επιβιώσαμε ΚΑΙ επιβιώνουμε ακόμη με αισιοδοξία, αγωνιστικότητα και θετική ενέργεια στις κρατούσες συνθήκες της χώρας. Η τοπική αυτοδιοίκηση δύναται να γίνει η αφετηρία για να δρομολογηθούν λύσεις και να καταδειχθούν εφικτά-εφαρμόσιμα μέτρα για τη θεραπεία πολλών πληγών και σε εθνικό επίπεδο. Ο συνδυασμός «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» και ο επικεφαλής του Θανάσης Λιακόπουλος είναι πρεσβευτής αυτής της φιλοσοφίας οπότε δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τη συμπόρευσή μου στο πλευρό του»

Ο Περικλής στον Επιτάφιο του Θουκυδίδη τόνιζε «όποιος δε συμμετέχει στα κοινά δεν είναι φιλήσυχος πολίτης…».«Από τη στιγμή που θα πει κανείς, προκειμένου για τις υποθέσεις του κράτους: «Tι μ' ενδιαφέρει» μπορούμε να υπολογίζουμε ότι έχει γίνει το πρώτο βήμα για την παρακμή του κράτους αυτού»(Ζ.Ζ.Ρουσσώ). «Φιλήσυχος και αδιάφορος» δεν υπήρξα ποτέ. Η τιμητική πρόταση του Θανάση Λιακόπουλου ήρθε την κατάλληλη στιγμή. «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» και θα το αποδείξουμε θέτοντας την υποψηφιότητά μας στα κριτήρια των συμπολιτών μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού