Δήμος Κατερίνης: Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ

Την καθιερωμένη ετήσια γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης, το μεσημέρι της Κυριακής 27/01, σε αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης. 



Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου. 

Ευχές για καλή και ευλογημένη χρονιά απηύθυνε στη διάρκεια της εκδήλωσης, στα μέλη των ΚΑΠΗ, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος επισήμανε χαρακτηριστικά: «Σας εύχομαι να μείνετε πάντα δραστήριοι, υγιείς και ενεργά κύτταρα - ενταγμένα σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας. Στον Δήμο Κατερίνης αναγνωρίζουμε τη μεγάλη συμβολή των συμπολιτών μας της Τρίτης Ηλικίας στην ενεργό κοινωνία και τους αντιμετωπίζουμε με ευαισθησία, δεδομένο ενδιαφέρον και σεβασμό». 

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης & ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Αναστάσιος Παπαζήσης αντίστοιχα, ευχαρίστησαν τα μέλη των ΚΑΠΗ για την παρουσία τους, την συμμετοχή τους στα προγράμματα και τις εκδηλώσεις που υλοποιούνται στα ΚΑΠΗ, καθώς επίσης και τους εργαζόμενους που με ιδιαίτερο ζήλο ασκούν τα καθήκοντά τους αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των μελών. 

Επιπλέον, χαιρετισμό απηύθυναν η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο αναπληρωτής Δημάρχου Χρήστος Λεμονόπουλος & εκπρόσωποι των σωματείων συνταξιούχων. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αντιδήμαρχοι, δημοτικοί & περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, συλλόγων, φορέων και πλήθος κόσμου. Τα μέλη των ΚΑΠΗ διασκέδασαν, αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν την όμορφη, μαραθώνια εκδήλωση. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού