Απόφαση ΔΣ του συλλόγου "Νοσταλγοί της Παράδοσης"

Ύστερα από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Ελληνική Βουλή που κατοχυρώνει με 153 ψήφους υπέρ τη συμφωνία των Πρεσπών ,ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κατερίνης ‘’Νοσταλγοί της Παράδοσης’’ δηλώνει τα εξής : 



1. Ως μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, συντασσόμενο και συναγωνιζόμενο τόσο με την Ελληνική Ομοσπονδία όσο και με τις Παμμακεδονικές ενώσεις Αμερικής και Υφηλίου ,πάντα στην πρώτη γραμμή στον αγώνα για την ακύρωση της συμφωνίας ,καταδικάζουμε απερίφραστα την εν λόγω κύρωση ως παράνομη αντισυνταγματική και ανθελληνική ,διότι έχουν παραβιαστεί καίρια άρθρα του Συντάγματος καθώς επίσης και η βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. 

2. Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ από τις 27-6-2018 έχουμε κηρύξει ανεπιθύμητους από κάθε εκδήλωση του συλλόγου μας τους όχι μόνο τους βουλευτές του Νομού Πιερίας που συμφώνησαν, συναποδέχτηκαν, και επέτρεψαν αδιαμαρτύρητα την Κυβέρνηση να προχωρήσει σ’αυτήν την εθνική προδοσία ,αλλά και οποιονδήποτε εκπρόσωπο φορέα ,οργανισμού τοπικό ή μη που τάχτηκε ή εκφράστηκε θετικά γι’αυτήν . Το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε Έλληνα βουλευτή που στις 25-1-2019 επικύρωσε με τη θετική του ψήφο την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών και δηλώνουμε ότι το Δ.Σ του συλλόγου μας ευρισκόμενο μαζί τους σε οποιαδήποτε εκδήλωση πολιτιστικού ή άλλου φορέα θα αποχωρεί εις ένδειξη διαμαρτυρίας και απαξίωσης προς το πρόσωπό τους. 

3. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται. 

4. Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αποδεχτούμε την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών που παραχωρεί το ιερό όνομα και τα εδάφη της Μακεδονίας μας στα Σκόπια παραχαράζοντας την λαμπρή και ένδοξη Ιστορία μας . Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με κάθε νόμιμο τρόπο για την ακύρωσή της. 

Ο αγώνας συνεχίζεται!! 

ΖΗΤΩ Η ΜΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!! 

Η Πρόεδρος 

Πηνελόπη Παπανάκου 

Και το Δ.Σ. 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς