Παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο πλαίσιο συντήρησης του οδικού δικτύου

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, παρεμβάσεις αποκατάστασης βλαβών του οδικού δικτύου, που προκάλεσαν οι συνθήκες χιονοπτώσεων και παγετού, που έπληξαν το προηγούμενο διάστημα την περιοχή. 



Συγκεκριμένα, στην 5η επαρχιακή οδό Κατερίνη-Ν.Έφεσσος-Καρίτσα-Δίον-Γρίτσα, στην κοινοτική οδό Κ10 και στην επαρχιακή οδό Δ6 Βροντού-Άγιος Σπυρίδωνας-Κονταριώτισσα-Ν.Έφεσσος, συνεργεία με μηχανήματα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, προχώρησαν σε εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος, που περιλάμβαναν κλείσιμο λακουβών και αποκατάστασης βλαβών σε πληροφοριακές πινακίδες, στο πλαίσιο συντήρησης του οδικού δικτύου. 

Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλους οδικούς άξονες με εργασίες για την εξάλειψη τοπικών φθορών του ασφαλτικού οδοστρώματος, διαγράμμισης, αντικατάστασης πινακίδων, βαφής κιγκλιδωμάτων γεφυρών, κοπής χόρτων και κλαδιών κ.α.. 

Η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασιών που έχει καταρτίσει, έχει ως σκοπό πρωτίστως τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών οδήγησης, την εύκολη πρόσβαση στην περιοχή και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, σημειώνει ότι, προτεραιότητα έχουν οι στοχευμένες παρεμβάσεις, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πιερίας, που επιτυγχάνεται με τις καθημερινές παρεμβάσεις, που υλοποιούνται από συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς