Ενημερωτική - επιμορφωτική συνάντηση με γονείς και κηδεμόνες πραγματοποιήθηκε στο σχολικό συγκρότημα Κορινού

Δελτίο τύπου

Ενημερωτική - επιμορφωτική συνάντηση με γονείς και κηδεμόνες του Γυμνασίου και ΓΕΛ Κορινού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5-2-2020, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος. Στη συνάντηση που οργανώθηκε με την ευκαιρία της επίδοσης των Ελέγχων Προόδου του Α’ τετραμήνου παραβρέθηκε η Συντονίστρια Φιλολόγων του 3ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βαΐα Αγγέλη, η οποία έχει την παιδαγωγική ευθύνη των δύο σχολικών μονάδων. 



Στην ομιλία της προς τους γονείς και κηδεμόνες η κ. Αγγέλη ανέπτυξε μεταξύ άλλων θέματα που έχουν σχέση με τη διαχείριση των εφήβων στο σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον, την ανάγκη αρμονικής συνεργασίας γονέων-εκπαιδευτικών, τις ορθές παιδαγωγικές μεθόδους προσέγγισης των μαθητών και μαθητριών ενώ παράλληλα παρουσίασε πορίσματα ερευνών σχετικά με τη συμπεριφορά των νέων της εποχής μας. Παράλληλα προανήγγειλε τη διοργάνωση ημερίδας για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, όπου θα κληθούν ειδικοί για να ενημερώσουν υπεύθυνα τους γονείς και κηδεμόνες του Κορινού σχετικά με το ακανθώδες πρόβλημα του εθισμού των νέων στο διαδίκτυο, τους κινδύνους που διατρέχουν και τους ενδεδειγμένους τρόπους προστασίας τους. 



Οι διευθυντές και οι σύλλογοι διδασκόντων των δύο σχολικών μονάδων ευχαριστούν δημόσια τη Συντονίστρια Παιδαγωγικής Ευθύνης κ. Αγγέλη για την πρόθυμη αποδοχή της πρόσκλησης να παραβρεθεί στη συνάντηση αυτή και να ενημερώσει υπεύθυνα τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς