Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος

Δελτίο τύπου

Επίσκεψη εργασίας στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κατερίνης πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος στο εν λόγω Κέντρο, Ασημίνα Περδίκη – Πούλιου. 



Στη διάρκεια της επίσκεψης έγινε εκτενής ενημέρωση και διαλογική συζήτηση με το επιστημονικό προσωπικό της δομής, η οποία επικεντρώθηκε στην ταυτότητα και στον τρόπο λειτουργίας του κέντρου, καθώς και αναφορά σε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν. Παράλληλα, συζητήθηκε η προοπτική συνέχισης λειτουργίας της δομής και στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ. 

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, σε δήλωσή του στο περιθώριο της συνάντησης ανέφερε: «Το συμβουλευτικό κέντρο διαθέτει εξαιρετικό και καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό. Στόχος μας είναι το σημαντικό έργο που επιτελεί να τεθεί σε στέρεες βάσεις. Χαίρομαι που η αναγνώριση της προσφοράς της συμβουλευτικής αυτής δομής του Δήμου που αφορά γυναίκες, οι οποίες βιώνουν τον αποκλεισμό και υπόκεινται σε λεκτική και σωματική βία αναγνωρίζεται από φορείς, συλλόγους και πολίτες της Πιερίας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την στήριξη του Κέντρου από τις «ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ». Εργαζόμαστε μεθοδικά προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια και να ληφθεί μέριμνα για ένα μεγάλο μέρος των γυναικών και των παιδιών τους που έχουν ανάγκη από την παροχή των υπηρεσιών του Κέντρου».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς