Την καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέων Κορινού

… καὶ εὐλόγησον τοὺς πλακοῦντας τούτους τοὺς προσφερομένους εἰς δόξαν σὴν καὶ τιμὴν τοῦ ἐν ἁγίοις Πατρὸς ἡμῶν Βασιλείου τοῦ Μεγάλου Ἀρχιεπισκόπου Καισαρείας τῆς Καππαδοκίας. 

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, παρουσία μελών, χορευτών και φίλων του συλλόγου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του μορφωτικού συλλόγου νέων Κορινού.Την ευχή επί Ευλογία της βασιλόπιτας ανέγνωσε ο πατέρας Βασίλειος Γκαντάς μεταφέροντας και τις ευχές του πατρός Χρήστου . Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί πολύ που τίμησαν με την παρουσία τους τον αντιδήμαρχο κοινοτήτων κ Γραμματικόπουλο Κωνσταντίνο που εκπροσώπησε και μετέφερε τις ευχές και του δημάρχου , τον πρόεδρο της κοινότητας Κορινού κ Μορθανάση Γιάννη, καθώς επίσης και τις συμβούλους του κοινοτικού συμβουλίου κα Μαλετσά Κατερίνα και κα Βελλή Κατερίνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη που με τις συνταγές και τις δημιουργίες τους εμπλούτισαν και ομόρφυναν το μπουφέ με τα κεράσματα . 
Τέλος ευχόμαστε σε όλους ένα δημιουργικό , ευλογημένο , χαρούμενο και ευτυχισμένο το νέο έτος με πολιτισμό , Ελλάδα , έθιμα και παραδόσεις . Μετά τιμής το Δ.Σ Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγιασμός Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ» στον Κορινό

Ομιλία Κ. Κουκοδήμου στον Κορινό - Ηχηρό το μήνυμα νίκης

Έκθεση φωτογραφίας από την Ιωάννα Τριγώνη, στο αναψυκτήριο '' Μπουμπού'' στον Κορινό