ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Δελτίο τύπου

Την παράταση αποπληρωμής των διδάκτρων προς το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης που αφορά το σχολικό έτος 2019-2020 και την τακτοποίηση τυχόν χρηματικών υπολοίπων προηγούμενων ετών έως την 1η του Σεπτέμβρη, 2020, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Ωδείου (18/6/2020) για όλους τους υπό προαγωγή σπουδαστές του. 



Για την απόφασή του αυτή το Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου έλαβε υπόψη την οικονομική δυσπραγία που επέφερε η εμφάνιση του Κορωνοϊού στους πολίτες, την παράταση του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, βάσει σχετικών νομοθετικών διατάξεων του ΥΠΠΟΑ, τη συνεχιζόμενη νομοθετημένη απαγόρευση της δια ζώσης διδασκαλίας των πνευστών, τη μετάθεση των προαγωγικών εξετάσεων πνευστών και άλλων μαθημάτων, για έναν αριθμό σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, τον Σεπτέμβριο του 2020, καθώς επίσης και τις περ.6. 7. & 8. του Κανονισμού Καταβολής Διδάκτρων της υπ’ αριθμ. 43/2019 Απόφασης ΔΣ ΔΩΚ. 

Οι σπουδαστές που θα λάβουν μέρος στις θερινές απολυτήριες εξετάσεις του Ιουλίου, απολαμβάνουν της ίδιας διευκόλυνσης για οφειλές του τρέχοντος σχολικού έτους (2019-2020), καλούμενοι να έχουν τακτοποιήσει έγκαιρα κάθε οφειλή προηγούμενου σχολικού έτους καθώς και το αντίτιμο των εξέταστρων για τις απολυτήριες εξετάσεις. 





ΜΑΡΙΑ ΤΕΡΖΙΔΟΥ: ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. 



Για το θέμα αυτό, σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Μαρία Τερζίδου, ανέφερε: «Από την αρχή της σχολικής χρονιάς και από της ενάρξεως των διοικητικών δραστηριοτήτων μας προσπαθούμε διαρκώς να υποστηρίξουμε το διδακτικό έργο των καθηγητών και να διευκολύνουμε τους σπουδαστές μας και τους γονείς τους. Τηρώντας την νομιμότητα, πασχίσαμε να θέσουμε βασικούς άξονες οργάνωσης και να επικοινωνήσουμε εποικοδομητικά με όλους. 

Η πανδημία του Κορωνοϊού τάραξε ανεπανόρθωτα την οργανωτική ομαλότητα που είχε αρχίσει να διαγράφεται στις αρχές του έτους, το εκπαιδευτικό του έργο όμως συνεχίζεται απρόσκοπτα.. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη, γι’ αυτό και καλούμε όλους να μας υποστηρίξουν σε κάθε κάλεσμα. 

Εμείς από την πλευρά μας, βλέποντας όλες τις δυσκολίες που προκλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού, παρατείνουμε την τακτοποίηση οφειλών, όλων των υπό προαγωγή σπουδαστών μας, προς το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης. 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που λαμβάνουν μέρος στις εξετάσεις του ΔΩΚ και εκφράζουμε με θέρμη την ικανοποίησή μας για το άριστο επίπεδο εκπαιδευτικού έργου που προσφέρουν οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης όπως και για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν για τους μαθητές τους εν μέσω της πανδημίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού