Ο Λεξ παρουσιάζει το “Varane” Επιστροφή του rapper από την Θεσσαλονίκη, με νέο κομμάτι σε παραγωγή Dof Twogee

Ο Dof Twogee είναι ένας παραγωγός, που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, για όσους ασχολούνται με την ελληνική hip hop σκηνή τα τελευταία χρόνια. Beatmaker των Λεξ και Σαντάμ, και “υπεύθυνος” για δεκάδες αγαπημένα tracks που ακούγονται από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα, παρουσιάζει τα δικά του “Sessions” μέσα από το κανάλι του στο YouTube.



Tα “Sessions” είναι μουσική στην πιο ακατέργαστη της μορφή.

Ένα μικρόφωνο, ένα ζευγάρι ακουστικά και ο MC, ο οποίος παρουσιάζει ανά δύο εβδομάδες ένα καινούργιο κομμάτι, υπό την επιμέλεια και παραγωγή του Dof Twogee. Στόχος είναι η δημιουργία μίας κοινότητας, όπου νέοι rappers συνυπάρχουν με παλαιότερους και πιο αναγνωρισμένους, δείγμα της ενότητας που φέρνει η ίδια η μουσική.

Τα πρώτα δέκα “Sessions”, ήδη έτυχαν θερμής υποδοχής από το κοινό, με όλα τα κομμάτια ένα προς ένα, ανεξαρτήτως του ονόματος που τα συνόδευε να “σκαρφαλώνουν” στις πρώτες θέσεις των YouTube trends, δείγμα του ότι το κοινό πάντα θα κρίνει το αποτέλεσμα στη μουσική και όχι το βιογραφικό του καλλιτέχνη που συνοδεύει ένα τραγούδι.

Στο 11ο Session, τη τιμητική του έχει ο Λεξ, στενός συνεργάτης του Dof Twogee τα τελευταία χρόνια, με ένα νέο single, το “Varane”.

Σταθερά στο πρώτο πρόσωπο όπως μας έχει συνηθίσει, από το μυαλό του Θεσσαλονικιού καλλιτέχνη, περνάνε δεκάδες εικόνες με ταχύτητα του φωτός και αποτυπώνονται στο χαρτί και το μικρόφωνο. Ανθρώπινες σχέσεις, φιλίες, έχθρες, video games, ποδόσφαιρο, σειρές αγαπημένες, η μετατραυματική τρέλα των τελευταίων μηνών, όλα μαζί φιλτραρισμένα και δοσμένα μέσα από το αστικό τοπίο της Θεσσαλονίκης, της πόλης γέννησης και αναφοράς του Λεξ.


«Το 2 20 βαράει σαν ασσόδυο,

το αγαπημένο μου “Black Mirror” επεισόδιο.

Δεν είμαι καλλιτέχνης είμαι εμπόδιο,

με τα καινούρια μου “Air Max” μες στο Ηρώδειο».


Το μουσικό ταξίδι του Dof Twogee, μέσα από τα “Sessions”, θα είναι συνεχές και γεμάτο εκπλήξεις, οι οποίες θα ανακοινώνονται εβδομάδα με την εβδομάδα.


Για να ακούσεις το καινούργιο κομμάτι του Λεξ, να παρακολουθήσεις όλα τα προηγούμενα Sessions αλλά και να ενημερώνεσαι πρώτος δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το κανάλι του Dof Twogee και να πατήσεις “εγγραφή” εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς