Σίμος Συμεωνίδης, Παραλία Κατερίνης: Οι υποσχέσεις του Δημάρχου για έργα στο παραλιακό μέτωπο, μετανάστες και τουριστική προβολή

Δελτίο τύπου

Ως άνθρωπος του Τουρισμού και γενικός Γραμματέας Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας, επιτρέψτε μου να εκφράσω μερικές σκέψεις σχετικά με τη συνάντηση που οργανώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Παραλία από τον πολύπειρο Γρηγόρη Βεϊδαμενίδη με τουριστικούς παράγοντες και ομιλητή τον Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο.



Χαίρομαι που ο κ. Δήμαρχος βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με το πρόβλημά μας, μιας και αν αυτό εκραγεί, θα κάνει ζημιά σε όλη την Πιερία. Μας μίλησε για πολλά θέματα, απο αυτά συγκράτησα 3:

1. Οι μετανάστες που εμφανίστηκαν στην Παραλία.

Μας είπε ότι σε λίγες μέρες θα φύγουν και ότι είναι κάτι το προσωρινό. Μακάρι. Δεν έχουμε τίποτε με τους ανθρώπους, τους σεβόμαστε και τους εκτιμάμε, όμως δεν υπάρχει χώρα του πολιτισμένου κόσμου που να υποδέχεται μετανάστες εκεί που υπάρχει η τουριστική της βιομηχανία.

Ελπίζω το θέμα να λυθεί άμεσα, όπως μας είπε ο κ. Κουκοδήμος και οι άνθρωποι να μεταφερθούν εκτός τουριστικού μετώπου.

2. Οι επενδύσεις στο τουριστικό μέτωπο

Αν κατάλαβα καλά, ο κ. Δήμαρχος είπε ότι θα υλοποιηθούν φέτος επενδύσεις ύψους 600.000 Ευρώ, 150.000 στον Κορινό, 300.000 Ευρώ στην Παραλία και 150.000 Ευρώ στην Κατερινόσκαλα.

Αυτό θα γίνει άμεσα ή μετά την τουριστική σεζόν; Έχει ληφθεί μέριμνα και για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα υποδομών της Παραλίας;

3. Η φετινή τουριστική προβολή

Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, ο κ. Δήμαρχος μας μίλησε για χρήματα που έχει στη διάθεσή του φέτος ο Δήμος για να κάνει τουριστική προβολή και ότι αυτή θα γίνει, καθώς και άλλες κινήσεις που απαιτούνται για να στηρίξουμε την τοπική μας οικονομία που θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά.

Αν κάτι δεν κατάλαβα σωστά, ζητώ συγνώμη και είμαι στη διάθεση όλων για να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις με θετικό πνεύμα συνεργασίας. Ευχής έργο να υλοποιηθούν όλα όσα μας είπε ο κ. Δήμαρχος. Ακόμη και αν ανήκουμε σε διαφορετικές παρατάξεις, όλοι μας θέλουμε το καλό του τόπου. Απλά παρακαλώ να βιαστούν οι αρμόδιοι, ο τουρισμός μας κινδυνεύει.

Με εκτίμηση

Σίμος Συμεωνίδης

Γενικός Γραμματέας Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς