Το Mediterranean Village Hotel & SPA ανοίγει ξανά τις πύλες του στο κοινό ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου 2020.

Δελτίο τύπου

Mediterranean Village Hotel & SPA συνεχίζει να επενδύει στην ποιότητα. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Πιερία που εφαρμόζει Υγειονομικά Πρωτόκολλα που έχουν την πιστοποίηση Β&W της Swiss Approval. 



Η Swiss Approval International αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των Τεχνικών Επιθεωρήσεων και της Πιστοποίησης

Το Mediterranean Village Hotel & SPA της εταιρίας Βασίλειος Λάμπρου Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Α.Ε., στην Πιερία, ανοίγει ξανά τις πύλες του στο κοινό ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου 2020. 

Έχοντας ως αποκλειστική προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων του και με γνώμονα τις δυσχερείς συνθήκες που βιώνει ο τουρισμός το τελευταίο διάστημα το Mediterranean Village Hotel & SPA προχώρησε σε συνεργασία με τη Revival Consulting Services S.A. εφαρμόζοντας το ολοκληρωμένο πρότυπο πιστοποίησης B&W της Swiss Approval. Στο πλαίσιο αυτό ακολουθεί με σχολαστικότητα τις εντολές του B&W Certification, ενισχύοντας το ξενοδοχείο με εξειδικευμένο εξοπλισμό και προηγμένα υλικά, αυστηροποιώντας παράλληλα τους κανόνες υγιεινής που ήδη ακολουθούσε.



Το B&W Department, αποτελεί την καινοτομία του συγκεκριμένου προτύπου, διαθέτοντας το Blue Office που αφορά τη διασφάλιση της αποτελεσματικής και άμεσης παροχής ιατρικής φροντίδας, αλλά και των βασικών πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στους επισκέπτες της σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, και το White Office που οργανώνει και εφαρμόζει τους κανόνες υγιεινής και πρόληψης με στόχο την αποφυγή και τον περιορισμό πιθανής μετάδοσης νοσημάτων. 

Η Πρόεδρος της εταιρίας κα Ευαγγελία Ξυπτερά, δήλωσε σχετικά: 



«Σε μία πρωτοφανή και δυσμενή συγκυρία, όπως αυτή που βιώνει η χώρα μας και ειδικότερα ο Τουρισμός, βασικό μέλημά μας είναι η άμεση επιστροφή στην κανονικότητα. Η εξασφάλιση της υγιεινής και η ενίσχυση της ασφάλειας τόσο των επισκεπτών, όσο και του προσωπικού αποτελεί μονόδρομο για τους Έλληνες ξενοδόχους. Προς αυτήν την κατεύθυνση η ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου προτύπου, όπως το B&W της Swiss Approval υπήρξε επιτακτική ανάγκη, όχι μόνο για το παρόν, αλλά κυρίως για το μέλλον των τουριστικών επιχειρήσεων στην «Νέα Εποχή» που διαμορφώνεται. Στρατηγικές συνέργειες, όπως αυτή της Swiss Approval με τη Revival Consulting Services S.A. είναι εξαιρετικά σημαντικές για τη διασφάλιση της άμεσης επιστροφής του κλάδου μας σε πορεία ανάπτυξης».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού