Σύγχρονο αγροτικό ιατρείο απέκτησε η Παραλία

Δελτίο τύπου

Την ενδυνάμωση των παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας στους κατοίκους και στους πολυάριθμους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες επισκέπτες, αναμένεται να εξασφαλίσει το Αγροτικό Ιατρείο, που διαμορφώθηκε στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας, κατόπιν της συνεργασίας της Αντιδημαρχίας Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης, με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της 3η ΥΠΕ, καθώς και με την Τεχνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, αντίστοιχα. 



Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου χώρου, εμβαδού 50 τ.μ,, που παραχώρησαν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Ι. Ν. Αγ. Φωτεινής αντίστοιχα, την αρτιότητα των εγκαταστάσεων διαπίστωσαν σήμερα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας Δρ. Κων/νος Χρίστογλου, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας του Δήμου Κατερίνης Κώστας Σαρηγιαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Κώστας Γραμματικόπουλος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παραλίας Γιάννης Μέγκας κ.α. 

Όπως ανέφερε στη διάρκεια της επίσκεψης, ο κος Κουκοδήμος: «Εργαζόμαστε συστηματικά για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών. Έμφαση δίνουμε στην εξυπηρέτηση των αναγκών κατοίκων και επισκεπτών της Παραλίας, που διαχρονικά καταγράφει υψηλή τουριστική επισκεψιμότητα και στην οποία υλοποιούμε και προγραμματίζουμε έργα, τα οποία σταδιακά θα φέρουν νέα πνοή ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή. Γενικότερα, τόσο το Γενικό Νοσοκομείο, όσο και τα Αγροτικά Ιατρεία επιτελούν σημαντικό έργο, στο οποίο ο Δήμος Κατερίνης θα συνδράμει με όσα μέσα διαθέτει, προκειμένου να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες περίθαλψης στους πολίτες». 

Παράλληλα, ο Δήμαρχος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ.Γεώργιο, τον Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας Δρ. Κων/νο Χρίστογλου, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Γεώργιο Χατζηγεωργίου, τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων Κώστα Γραμματικόπουλο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Παραλίας Γιάννη Μέγκα και το τοπικό συμβούλιο, τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Απόστολο Ίτσιο, καθώς και τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας του Δήμου Κατερίνης Κώστα Σαρηγιαννίδη. 

Τέλος, θερμές ευχαριστίες εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Κώστας Γραμματικόπουλος με την επίβλεψη του οποίου δρομολογήθηκε το έργο: προς την εταιρεία ΑΦΟΙ Σ.ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΙΚΕ και προσωπικά τον Σάββα Αβραμίδη για τη σημαντική δωρεά υλικών που έκανε, προκειμένου να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος της ανακαίνισης και να περατωθούν οι εργασίες. Επίσης, προς την ηλεκτρολόγο μηχανικό της εταιρείας Κυριακή Αβραμίδου, για την συμβολή της στην επίβλεψη των εργασιών. Τέλος, προς τον Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Κήπου και τον κο Ιωάννη Τρελλόπουλο. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς