Φιλόξενες ακτές & υποδομές στην Παραλία Κατερίνης

Δελτίο τύπου

Η φροντίδα για την προετοιμασία του συνόλου των υποδομών στο παραλιακό μέτωπο, ζητήματα καθημερινότητας που συνδέονται με την εικόνα που αποκομίζουν οι επισκέπτες από τον τόπο μας, τίθενται καθημερινά στο επίκεντρο των εργασιών των εμπλεκομένων υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης. 



Προς την κατεύθυνση αυτή, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παραλίας Γιάννη Μέγκα και το τοπικό συμβούλιο, την τρέχουσα περίοδο ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις καθαρισμού των ακτών και διευθέτησης της άμμου, αντικατάστασης και τοποθέτησης νέων κάδων απορριμμάτων. 



Παράλληλα με μέριμνα του τοπικού συμβούλου Αντώνη Χολέβα και με την συνδρομή εθελοντών έγινε καθαρισμός επιφανειών από γκράφιτι στην πλατεία του οικισμού. 



Επιπλέον, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, για τη φύτευση των παρτεριών με θάμνους, πολυετή ανθοφόρα και φυτά εδαφοκάλυψης καθώς και ο καθαρισμός χόρτων στο παραλιακό μέτωπο. 



Πέρα από τον καθαρισμό και τη διαρκή συντήρηση υποδομών, η προσφορά υπηρεσιών, που βελτιώνει την εξυπηρέτηση των επισκεπτών θα εντατικοποιηθεί και θα επικεντρωθεί μεταξύ άλλων, στις επαρκείς εγκαταστάσεις υγιεινής, δικτύων ύδρευσης - αποχέτευσης, κάδων απορριμμάτων, σημείων πρόσβασης και στάθμευσης για ΑΜΕΑ, καθώς και ασφάλειας στο σύνολο της παραλιακής ζώνης. 



Τέλος, συνεχίζονται οι εργασίες για τη βελτίωση, επισκευή και επιδιόρθωση της προβλήτας της Παραλίας, που αποτελεί σημείο αναφοράς για κατοίκους και επισκέπτες. 



Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Δήμος, εμπλεκόμενοι φορείς και κάτοικοι, όλοι μαζί μεριμνούμε και εργαζόμαστε συστηματικά και αποτελεσματικά, για τη διατήρηση μιας καλής εικόνας στο παραλιακό μέτωπο, τόσο για εμάς που ζούμε στο Δήμο Κατερίνης, όσο και για τους επισκέπτες του τόπου μας». 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού