2η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2021 - Ε.Ε.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δελτίο τύπου

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 2η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης για το 2021, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, στο εντευκτήριό του, Αγ. Παρασκευής 33.




Σε μία προσπάθεια να ξεπεραστεί το πρόβλημα της μείωσης των αποθεμάτων αίματος, το οποίο έχει σοβαρές συνέπειες στους ασθενείς που χρειάζεται να μεταγγιστούν, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, τα Μέλη, οι εθελοντές και οι φίλοι του, προσήλθαν με απαράμιλλη προθυμία και ανιδιοτελή συνείδηση προσφοράς, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που προσήλθαν και προσέφεραν με ειλικρινή ευαισθησία και αλτρουισμό, 10 λεπτά από το χρόνο τους, δίνοντας αίμα, αλλά και σ΄ αυτούς που ήρθαν και είχαν την καλή πρόθεση, αλλά δεν κατάφεραν να αιμοδοτήσουν. Όλοι τους έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.

Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ και η συνέχεια της εθελοντικής προσφοράς είναι πολύτιμη.

Δεν αφήνουμε καμία ζωή να κινδυνέψει!

Δίνεις αίμα, χαρίζεις ζωή!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς