Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Δελτίο τύπου



Την 21η Νοεμβρίου γιορτάζουμε την Υπεραγία Θεοτόκο και Υπέρμαχο Στρατηγό, τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, τις γυναίκες και τους άνδρες που με υψηλό εθνικό φρόνημα, στρατιωτική και πατριωτική συνείδηση βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση και είναι πάντα έτοιμοι να προτάξουν το στέρνο τους και να προσφέρουν τη ζωή τους για την πατρίδα.




Εκφράζουμε την απέραντη εκτίμηση, το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που καθημερινά με ανεπίληπτο ήθος και ειλικρινή αγάπη για την πατρίδα, αποτελούν εγγυητές της ειρήνης και φρουρούς της εθνικής μας ασφάλειας.

Κάτω από συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες και αντίξοες, διασφαλίζουν σε 24ωρη βάση την ακεραιότητα των εθνικών συνόρων και τα συμφέροντα της χώρας μας, σε ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Νιώθουμε συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια καθώς μνημονεύουμε τους αμέτρητους Ήρωες, που με πατριωτισμό κι αυτοθυσία, έπεσαν για τα ιδανικά και τις αξίες της πατρίδας, για τη δική μας ασφάλεια και ελευθερία και για την ελευθερία και αυτοδιάθεση της πατρίδας μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και προσευχόμαστε στην Υπεραγία Θεοτόκο, να σας συντροφεύει και να σας φυλάει υπό την Σκέπη Της.

Χρόνια Πολλά με υγεία και ειρήνη!




Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας



Σοφία Μαυρίδου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού