Γυναικείο ποδόσφαιρο: ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ - ΠΑΣ ΛΑΜΊΑ 0 - 1

Εχθές  η ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ σκόνταψε εντός του αγωνιστικού χώρου στην ΤΕΡΆΣΤΙΑ σφυρίχτρα των διαιτητών του συνδέσμου Μακεδονίας.

Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού πίεζε και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν είχε κατάληξη. Στο 38' ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή με κόκκινη κάρτα όταν η παίκτριά μας Μιχαηλίδου ανατράπηκε από πίσω, ήταν σε προνομιακή θέση και 3 μέτρα εντός της μεγάλης περιοχής. Αντιθέτως ο διαιτητής έδωσε φάουλ επάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής αλλά δεν έδωσε ούτε κάρτα. 




Στο 42' σουτ κεραυνός της παίκτριάς μας Μιχαηλίδου έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι  περνώντας έτσι την γραμμή του τέρματος και οι φίλαθλοί μας πανηγύριζαν το γκολ ο διαιτητής είπε παίξτε και δεν μας κατακύρωσε το γκολ. Έτσι οι ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες 0 - 0 μετά το πρώτο ημίχρονο στα αποδυτήρια.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα μας συνέχιζε να πιέζει δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά λόγω της απειρίας πολλών κοριτσιών δεν είχαμε πάλι κατάληξη, στο 67' έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγου τραυματισμού και στο 70' μείναμε με 10 παίκτριες αφού λόγο τραβήγματος αποχώρησε και άλλη παίκτρια μας και λόγο του αδύναμου ρόστερ της ομάδας μας δεν είχαμε άλλη αναπληρωματική συνεχίσαμε με 10 παίκτριες. Στο 78' με φάουλ ( αγκωνιά) το οποίο πάλι δεν καταλόγισε ο διαιτητής σε παίκτριά μας της πήρε την μπάλα η αντίπαλος και έκανε το 0 - 1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ένα μεγάλο
ΜΠΡΆΒΟ
και
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ

στην ομάδα και τα κορίτσια μας, για τη συνέπεια την αυταπάρνηση που δείχνουν την εργατικότητα το πάθος την ψυχή και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο. Μπορεί να χάθηκε ακόμη μια μάχη σήμερα (άνισα) αλλά όχι ο πόλεμος. Συνεχίζουμε!

Η ομάδα μας θα συνεχίσει τη προσπάθεια της όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στο τέλος του πρωταθλήματος, το μόνο βέβαιο είναι ότι η συνείδηση μας θα είναι καθαρή.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο Κορινού και μας χειροκρότησαν για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία πάνω απ' όλα.

Επίσης ευχόμαστε στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ (γυν) καλές γιορτές με υγεία πάνω απ' όλα καλή συνέχεια καλό δρόμο και επιστροφή στην Λαμία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού