Συνάντηση Μπαραλιάκου με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μαζί με τον Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας, κ. Θ. Καράογλου και το έτερο μέλος, Βουλευτή Κυκλάδων κα. Κ. Μονογυιού, συναντήθηκε στη Βουλή με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κ. SulaimanHamedSalemAlmazroui, ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος.
Στην ιδιαίτερα φιλική και ουσιαστική συζήτηση, έμφαση δόθηκε στις προοπτικές συνεργασίας των δύο χωρών σε διάφορους τομείς, στις εμπορικές συναλλαγές, στις επενδύσεις και στον τουριστικό τομέα.

Ο κ. Μπαραλιάκος επεσήμανε στον κ. Πρέσβη την δυναμική του Νομού μας και τα περιθώρια συνεργασίας, τόσο στον πρωτογενή τομέα, με τα άριστα γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα που διαθέτει, όσο και στον καλοκαιρινό, χειμερινό και θεματικό τουρισμό.

Κατά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Βουλευτής Πιερίας απηύθυνε πρόσκληση στον κ.Πρέσβη να επισκεφθεί την Πιερία, να ανέβουν στο Όλυμπο και να γνωρίσει από κοντά το μυθικό βουνό, αλλά και να εξερευνήσουν μαζί τις απίστευτες ομορφιές του τόπου μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους για τον θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας

Ενημερωτική εκδήλωση στα ΚΑΠΗ Κορινού από τον Σάββα Καρυπίδη