Σχολικό συγκρότημα Κορινού: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο Κορινού στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων εθελοντισμού και φιλανθρωπίας προχώρησαν για άλλη μία χρονιά στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να καλυφθούν βασικές ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους που κατοικούν στην περιοχή μας και ζουν στο όριο της φτώχειας. 




Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί επιδεικνύοντας ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων πνεύμα αλληλεγγύης και διάθεση προσφοράς στους συνανθρώπους μας συγκέντρωσαν σημαντικές ποσότητες από τρόφιμα, είδη βρεφικής φροντίδας, υγιεινής, προσωπικής φροντίδας, ρούχα, παπούτσια καθώς και είδη οικιακής χρήσης. 

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν προωθήθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ενορίας του Αγίου Παντελεήμονος, προκειμένου να διανεμηθούν στις οικογένειες που χρειάζονται ενίσχυση.

Η υλοποίηση της παραπάνω δράσης έγινε σε συνεργασία με τον εφημέριο της Ενορίας Αγίου Παντελεήμονος Κορινού, Πατέρα Χρήστο Σεϊταρίδη και με τη βοήθεια του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κορινού κ. Γιάννη Μορθανάση που διέθεσε αυτοκίνητο του δήμου για τη μεταφορά των προϊόντων που συγκεντρώθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Αγίου Παντελεήμονα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς