Δελτίο Τύπου της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας

Καθολική είναι η αντίδραση της κοινωνίας της Πιερίας, και σύσσωμη καταγγέλλει και καταδικάζει απερίφραστα και με κάθε τρόπο την φασίζουσα ομάδα, τους αυτόκλητους - αυτοαποκαλούμενους θεματοφύλακες του Συντάγματος και την εγκληματική επίθεση σε βάρος του γυμνασιάρχη του γυμνασίου Αιγινίου και την απαγωγή του.




Η απόφαση της δικαιοσύνης στην Κατερίνη για τους υποτιθέμενους θεματοφύλακες του Συντάγματος δικαιώνει τους δημοκράτες πολίτες της Πιερίας και αποδεικνύει αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΠΙΕΡΊΑΣ κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή. 

Πρόκειται για ακροδεξιά φασιστική ομάδα που δρα ως τάγμα εφόδου, αντιγράφοντας την "χρυσή αυγή ". 

Τρείς από αυτούς προφυλακίστηκαν, οι δικαστικές αρχές διεξάγουν έρευνα για σύσταση και δράση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. 

Δεν πρόκειται για "παρανοϊκές" συμπεριφορές κάποιων γραφικών όπως βιάστηκε να δηλώσει η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη που οφείλει πλέον να κατανοήσει ότι πρόκειται για απομεινάρια της εγκληματικής οργάνωσης που η ηγεσία της κατοικεί πλέον στον Κορυδαλλό.

 Είναι οι ίδιοι που πριν από 2,5 χρόνια παρέα με στελέχη της ΝΔ διαδήλωναν με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών, που πετούσαν μολότοφ και πέτρες στα σπίτια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Οι πολιτικές της κυβέρνησης που μεγεθύνουν τις ανισότητες, που καλλιεργούν το μίσος, τον ρατσισμό και τον διχασμό είναι αυτές που γεννούν τέτοια φαινόμενα.

Να σταματήσει επιτέλους να σπέρνει ανέμους η κυβέρνηση, γιατί θα θερίσει θύελλες και δυστυχώς αυτός που θα πληρώσει είναι ο ελληνικός λαός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού