Συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπ. Υποδομών Κ. Καραμανλή - Συζητήθηκε και το θέμα του κόμβου Κορινού

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή είχε στην Αθήνα σήμερα ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Στάθης Κεραμιδιώτης.




Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η χρηματοδότηση έργων που προγραμματίζει ο Δήμος Κατερίνης, ενώ από πλευράς του δημάρχου τέθηκε και το ζήτημα του κόμβου του Κορινού. Ο κ. Κουκοδήμος επικέντρωσε ειδικά στο έργο του οδικού δικτύου που συνδέει τη Μεσαία Μηλιά με τις Καρυές. Για το συγκεκριμένο έργο, υπάρχει ήδη εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 700.000 ευρώ, ενώ αναμένεται να συμβασιοποιηθεί μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής του τίτλου της οριστικής μελέτης (που εκπονήθηκε από την Π.Ε. Πιερίας) και την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Κατερίνης και Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο έργο, υπήρξε δέσμευση του κ. Καραμανλή για επιπλέον χρηματοδότηση, ύψους 300.000 ευρώ.


«Τα αποτελέσματα από τη συνάντηση με τον κ. Καραμανλή, είναι απολύτως θετικά. Εκτός από το ζήτημα του κόμβου του Κορινού, για το οποίο ο υπουργός φάνηκε πλήρως ενημερωμένος, τέθηκαν και άλλα, εξίσου σημαντικά ζητήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Καραμανλή για την άριστη συνεργασία και το ενδιαφέρον που δείχνει για μελέτες και έργα του Δήμου Κατερίνης. 

Σήμερα, καταφέραμε να ξεπεράσουμε προβλήματα που καθυστερούν τη συμβασιοποίηση του έργου κατασκευής του δρόμου Μεσαίας Μηλιάς-Καρυών. Παράλληλα εξασφαλίσαμε ακόμη περισσότερα κονδύλια για επιπλέον παρεμβάσεις στον συγκεκριμένο δρόμο», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς