Κεραυνός Μακρυγιάλου – Εθνικός Νέας Τραπεζούντας 1-3

Άλλη μία νίκη για τον Εθνικό Νέας Τραπεζούντας ο οποίος μετά το στραβοπάτημα της πρώτης αγωνιστικής δείχνει ότι έχει ανακάμψει με τρεις συνεχόμενες νίκες μία στο κύπελλο και δύο στο πρωτάθλημα. 



Ο Εθνικός  ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και κέρδισε δίκαια 1-3 εκτός έδρας τον Κεραυνό Μακρυγιάλου!

Με 2 προσωπικά γκολ του Κωνσταντινίδη Λολή μετά από ατομική προσπάθεια και ένα του Αντωνιάδη Μιχάλη με κεφαλιά ο Εθνικός Τραπεζούντας έφυγε με τους τρεις βαθμούς από μια δύσκολη έδρα.

Ο ιστορικός Εθνικός Ν. Τραπεζούντας φέτος βάζει το πήχη ψηλά και θέλει να επιστρέψει γρήγορα στα μεγάλα σαλόνια της Πιερίας.





 Ο έμπειρος προπονητής Μάκης Κωνσταντινίδης είναι ο καπετάνιος της ομάδας και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να ανεβάσει την ομάδα του κατηγορία, γιατί όχι και κατηγορίες.

Εθνικός Νέας Τραπεζούντας(Μάκης Κωνσταντινίδης): 1 Αγοραστός Νίκος 2 Τερζίδης Περικλής 3 Τουλίκας Δημήτρης(75΄ Π’’Κων/νου) 4 Αντωνιάδης Μιχάλης 5 Μούκας Νίκος 6 Μιχαηλίδης Αλέξανδρος 7 Παπαδόπουλος Βασίλης(90+ Τουλίκας Χρ.) 8 Λυκίδης Ανέστης 9 Ζανέτας Ιωακείμ 10 Κωνσταντινίδης Γιώργος 11 Τερζίδης Χρήστος

Αναπληρωματικοί 12 Παπακωνσταντίνου Λάζος 13 Τουλίκας Χρήστος 14 Σπανός Παναγιώτης 15 Συρανίδης Σπύρος 16 Σταυριανίδης Γιώργος 17 Αθανασιάδης Δήμος

Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστικής

ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ  0-2

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ-  ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ  1-3

ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ - Α.Ο. ΣΚΟΤΙΝΑΣ  2-3

ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ -  ΝΕΟΣ ΠΑΜΒΡΙΑΚΟΣ   2-1

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ - ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ   3-1

Ρεπό: Διόσκουροι

Βαθμολογία

1. Δόξα Μοσχοχωρίου 9
2.Νέος Παμβριακός 6
3.Μ. Αλέξανδρος Τριλόφου 6
4.Διγενής Αλωνίων  6
5.Εθνικός Ν. Τραπεζούντας 6
6.Κεραυνός Μακρυγιάλου 4
7.ΑΟ Σκοτίνας 3
8.Ελπίς Ανδρομάχης 3
9.Διόσκουροι 1
10.Ορφέας Φωτεινών 0
11.Δίας ΑΓ. Δημητρίου 0



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού